Piscoturi de sampanie

Aperitiv
2 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se bat albusurile spuma;se adauga zaharul treptat
    se amesteca usor cu galbenusurile omogenizate
    se adauga faina cernuta omogenizand cu o lopatica
    se toarna cu duiul bastonase de 7-8 cm pe hartie de copt.
  • Se cerne deasupra zahar pudra dupa care se inlatura surplusul luand foaie de doua colturi si scuturand-o se coace la foc potrivit.
  • Se prezinta unite doua cate doua.Zaharul se pudreaza inainte de a le baga in cuptor.Sunt pufoase ,usoare si putin crocante deasupra.Iese cam 40 de buc.
LLorycarp

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Binisor . se putea si mai bine

abuz

anonymous

Am incercat si sunt deosebite...

abuz

anonymous

Reteta are ingrediente sanatoase. Reteta este interesanta pentru ca a-ti pus si putin umor in a o descrie (ex:se toarna cu duiul.....)

abuz