Topim in MO ciocolata, adaugam migdalele si alunele macinate si mascarponele. Cu ajutorul unei linguri, amestecam bine toate ingredientele , vom obtine o crema destul de consistenta, dar delicioasa.
Acum ca crema e gata, luam cite un piscot, iar cu lingurita punem crema deasupra, acoperim cu alt piscot, apoi cu ajutorul domnului "degetel aratator", nivelam frumos pe margini.
Facem asa cu toate piscoturile, le asezam pe o farfurie, iar dupa aceea facem cafea (daca piscoturile vor fi consumate de cei mari) sau suc de fructe, daca sint consumate de copii. facut suc de portocale, apoi luat cite un piscot si-l trecem rapid prin sucul de portocale, bineinteles ambele laturi ale fursecului, apoi le tavalim prin nuca de cocos.
Cind terminat cu toate piscoturile, le dam la frigider pentru circa jumatate de ora, apoi le putem servi. Sint delicioase, gustul dulce acrisor e demential de bun.O poza cu domnisoara Isabella care tinea un discurs, vi-l scriu in italiana cum spunea ea: "la mia mamma ha fatto questi biscotti, è sono buonissimi" Apoi cum tati nu era acasa a inceput sa intrebe: mama, daca maninc toti, tati ce mai maninca Asa ca promis ca voi face altii.
Comentarii:
Foarte buna si usor de facut
Cred ca este foarte buna