Petitchef

Piscoturi cu crema de mascarpone

Desert
4 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Topim in MO ciocolata, adaugam migdalele si alunele macinate si mascarponele. Cu ajutorul unei linguri, amestecam bine toate ingredientele , vom obtine o crema destul de consistenta, dar delicioasa.
  • Acum ca crema e gata, luam cite un piscot, iar cu lingurita punem crema deasupra, acoperim cu alt piscot, apoi cu ajutorul domnului "degetel aratator", nivelam frumos pe margini.
  • Facem asa cu toate piscoturile, le asezam pe o farfurie, iar dupa aceea facem cafea (daca piscoturile vor fi consumate de cei mari) sau suc de fructe, daca sint consumate de copii. facut suc de portocale, apoi luat cite un piscot si-l trecem rapid prin sucul de portocale, bineinteles ambele laturi ale fursecului, apoi le tavalim prin nuca de cocos.
  • Cind terminat cu toate piscoturile, le dam la frigider pentru circa jumatate de ora, apoi le putem servi. Sint delicioase, gustul dulce acrisor e demential de bun.O poza cu domnisoara Isabella care tinea un discurs, vi-l scriu in italiana cum spunea ea: "la mia mamma ha fatto questi biscotti, è sono buonissimi" Apoi cum tati nu era acasa a inceput sa intrebe: mama, daca maninc toti, tati ce mai maninca Asa ca promis ca voi face altii.


Poze

Piscoturi cu crema de mascarpone
Piscoturi cu crema de mascarpone - poza 2
Piscoturi cu crema de mascarpone - poza 3
Piscoturi cu crema de mascarpone - poza 4
Piscoturi cu crema de mascarpone - poza 5
Piscoturi cu crema de mascarpone - poza 6
Piscoturi cu crema de mascarpone - poza 7
Piscoturi cu crema de mascarpone - poza 8

Întrebări:




Comentarii:

19/08/2015

Foarte buna si usor de facut

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/09/2013

Cred ca este foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să faci o cremă perfectă de mascarpone?
Cum să faci o cremă perfectă de mascarpone?
8 porții
10 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Moelleux cu caise si mascarpone
Moelleux cu caise si mascarpone
8 porții
45 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Vols au vent cu mascarpone si zmeura
Vols au vent cu mascarpone si zmeura
8 porții
1 oră
Ușor
5 / 5
Rețetă Chec mascarpone
Chec mascarpone
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Articole conexe

Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Mascarpone – o branza atipica Mascarpone – o branza atipica

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează