Petitchef

Tort cu crema fina de frisca si branza

Desert
6 porții
20 min
1 zi 6 h
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Albusurile se bat bine pana fac tepi se adauga in ploaie zaharul putin cate putin apoi galbenusurile unul dupa altul faina se amesteca impreuna cu praful de copt .
  • Se adauga peste albsuri compozitia se toarna intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt (umezita) ca sa stea in formase da in cuptorul preincalzit timp de 20-25 de min.inainte.
  • Pana se albeste compozitia adaugam branza, coaja de lamaie rasa, sucul de lamaie si coniacul se adauga compozitia de galbenusuri gelatina s-a umflat deja, o punem pt cateva sec.in m.o. in reprize! atentie nu o opariti, nu o fierbeti!
  • Se adauga peste compozitie, mixand cu mixerul pana se inglobeaza se da la o parte intre timp pregatim frisca frisca gata pregatita.se adauga peste compozitie dupa ce blatul s-a racit se taie pe 2 nivele primul se pune in tortiera, se insiropeaza- nu prea tare, apoi se unge cu dulceata de caise -va sfatuiesc sa puneti un strat generos.
  • Se adauga crema se niveleaza bine si se adauga al doilea blat. in mod normal se pudreaza cu zahar (asa e reteta originala) dar ales sa insiropez si sa ung iar cu dulceata partea interioara a blatului care urma sa fie pusa peste crema.
  • Acoperit apoi cu un strat fin de crema si pus fructele deasupra presurat migdale pt decor!scuzati stangacia in ale decoratului, ma cam grabeam sectiune din tort mult asteptata felie.


Poze

Tort cu crema fina de frisca si branza
Tort cu crema fina de frisca si branza - poza 2
Tort cu crema fina de frisca si branza - poza 3
Tort cu crema fina de frisca si branza - poza 4
Tort cu crema fina de frisca si branza - poza 5
Tort cu crema fina de frisca si branza - poza 6
Tort cu crema fina de frisca si branza - poza 7
Tort cu crema fina de frisca si branza - poza 8
Tort cu crema fina de frisca si branza - poza 9
Tort cu crema fina de frisca si branza - poza 10
Tort cu crema fina de frisca si branza - poza 11
Tort cu crema fina de frisca si branza - poza 12
Tort cu crema fina de frisca si branza - poza 13
Tort cu crema fina de frisca si branza - poza 14
Tort cu crema fina de frisca si branza - poza 15
Tort cu crema fina de frisca si branza - poza 16
Tort cu crema fina de frisca si branza - poza 17

Întrebări:

Explicatiile dezastruuuuu nu stiu sigur dupa voi ce iese de aici pacat de frumoasa noastra limba româna

Răspuns:

Http://diamondlovescuisine.blogspot.ro/2009/10/tort-cu-crema-fina-de-frisca-si-branza.html?m=1 aici se intelege?




Comentarii:

18/07/2015

Arata f bine

(0) (0) Abuz
18/07/2015

Zaharul trebuie adaugat neaparat in ploaie? Acum e vreme frumoasa si inteleg de ce gatirea dureaza 30 de ore, poate vine ploaia in acest timp!

(0) (0) Abuz
18/07/2015

Este atat de incoerent descris modul de preparare incat prefer sa mananc magiun pe paine.

(1) (0) Abuz
18/07/2015

Si mai dureaza si 30 de ore! Oricum, sper sa fie buna. Trebuie insa sa folosim din plin experienta noastra si imaginatia ca sa iese ceva, ca din explicatii se pare ca e un talmos-balmos!

(1) (0) Abuz
18/07/2015

Explicatia retetei ,lasa de dorit!!!!!11

(1) (0) Abuz
18/07/2015

Exprimarea lasa de dorit.

(1) (0) Abuz
18/07/2015

"La pământ"pentru descrierea procesului de preparare! Nu am înțeles nimic. Rar mi-a fost dat să întâlnesc o așa lipsă de atenție și, până la urmă de respect, pentru cuvântul scris! Stimabile, să îți trăiască vaca fină!

(1) (0) Abuz
06/02/2013

Pare sa fie gustoasa

(0) (0) Abuz
05/01/2013

F bun

(0) (1) Abuz
12/05/2012

F bun. Eu am facut-o sub forma de prajitura dar am scos galbenusurile din crema pt ca mi-a fost frica sa dau ou crud copilului dar chiar si asa a fost grozava. Am sa o mai fac fiindca e o modalitate sa mai suplimentez cantitatea de branza pe care o mananca cea mica.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cifra
Tort cifra
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort donut
Tort donut
8 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
8 porții
1 h 2 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort simplu de ciocolată
Tort simplu de ciocolată
8 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează