Tort cu crema fina de frisca si branza

Desert
Foarte ușor
1 zi 6 h 20 m

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire1 zi 6 h
  • Albusurile se bat bine pana fac tepi se adauga in ploaie zaharul putin cate putin apoi galbenusurile unul dupa altul faina se amesteca impreuna cu praful de copt .
  • Se adauga peste albsuri compozitia se toarna intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt (umezita) ca sa stea in formase da in cuptorul preincalzit timp de 20-25 de min.inainte.
  • Pana se albeste compozitia adaugam branza, coaja de lamaie rasa, sucul de lamaie si coniacul se adauga compozitia de galbenusuri gelatina s-a umflat deja, o punem pt cateva sec.in m.o. in reprize! atentie nu o opariti, nu o fierbeti!
  • Se adauga peste compozitie, mixand cu mixerul pana se inglobeaza se da la o parte intre timp pregatim frisca frisca gata pregatita.se adauga peste compozitie dupa ce blatul s-a racit se taie pe 2 nivele primul se pune in tortiera, se insiropeaza- nu prea tare, apoi se unge cu dulceata de caise -va sfatuiesc sa puneti un strat generos.
  • Se adauga crema se niveleaza bine si se adauga al doilea blat. in mod normal se pudreaza cu zahar (asa e reteta originala) dar ales sa insiropez si sa ung iar cu dulceata partea interioara a blatului care urma sa fie pusa peste crema.
  • Acoperit apoi cu un strat fin de crema si pus fructele deasupra presurat migdale pt decor!scuzati stangacia in ale decoratului, ma cam grabeam sectiune din tort mult asteptata felie.

Punctează această reţetă

AAdulutza

Întrebări

Explicatiile dezastruuuuu nu stiu sigur dupa voi ce iese de aici pacat de frumoasa noastra limba româna

Http://diamondlovescuisine.blogspot.ro/2009/10/tort-cu-crema-fina-de-frisca-si-branza.html?m=1 aici se intelege?

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Arata f bine

abuz

anonymous

Zaharul trebuie adaugat neaparat in ploaie? Acum e vreme frumoasa si inteleg de ce gatirea dureaza 30 de ore, poate vine ploaia in acest timp!

abuz

anonymous

Este atat de incoerent descris modul de preparare incat prefer sa mananc magiun pe paine.

abuz

anonymous

Si mai dureaza si 30 de ore! Oricum, sper sa fie buna. Trebuie insa sa folosim din plin experienta noastra si imaginatia ca sa iese ceva, ca din explicatii se pare ca e un talmos-balmos!

abuz

anonymous

Explicatia retetei ,lasa de dorit!!!!!11

abuz

anonymous

Exprimarea lasa de dorit.

abuz

anonymous

"La pământ"pentru descrierea procesului de preparare! Nu am înțeles nimic. Rar mi-a fost dat să întâlnesc o așa lipsă de atenție și, până la urmă de respect, pentru cuvântul scris! Stimabile, să îți trăiască vaca fină!

abuz

anonymous

Pare sa fie gustoasa

abuz

anonymous

F bun

abuz

anonymous

F bun. Eu am facut-o sub forma de prajitura dar am scos galbenusurile din crema pt ca mi-a fost frica sa dau ou crud copilului dar chiar si asa a fost grozava. Am sa o mai fac fiindca e o modalitate sa mai suplimentez cantitatea de branza pe care o mananca cea mica.

abuz