Eu am pregatit intai crema de lamaie din plicul pentru crema, 250 ml lapte si 3 linguri de zahar. Am amestecat energic cu mixerul pana a devenit o crema consistenta. Am lasat-o la rece 30 de minute.
Frisca am pregatit-o din 400 ml lapte, 1 plic zahar vanilat si cele 2 plicuri de spuma pentru frisca. De asemenea am amestecat-o cu mixerul pana a devenit consistenta si am lasat-o la rece 30 de minute.
Intre timp am pregatit siropul. Am pus pe foc un vas cu o cana cu apa, 1 zahar vanilat, 3 linguri zahar si 1/4 lamaie. Am dat intr-un clocot siropul dupa care l-am pus la racit.
Am taiat blatul in 3 felii egale. Prima felie am insiropat-o si am adaugat un strat de crema, la fel am procedat si cu a doua felie. Ultima felie, de asemenea insiropata, am acoperit-o cu frisca. Am acoperit si marginile tortului cu frisca, am decorat cu felii de nectarina si frisca.
Comentarii:
CEL MAI BUN SAIT
Este bun
Reteta pt incepatoare..sau nestiutoare in ale prajituritului.Cumpara de la cofatarie,macar nu mai pierzi timpul in bucatarie amestecand prafuri.
Ragut gest, dar sunt de parere ca oricine poate cumpara un blat de tort, un plic pentru crema si frisca, dar sunt sigura ca a fost foarte bun.
Imi place
E super bun
Daia
Toate ingredientele din plicuri...pacat de munca