Untul moale,la temperatura camerei se freaca spuma cu zaharul,apoi se adauga sucul de la lamai.Se poate pune si coaja,daca va place.
Intre timp se desface faina cu putin lapte rece (50 ml),iar restul de lapte se pune la fiert.Cand e aproape sa dea in clocot se adauga faina dizolvata,se pune pe baine-marine si se amesteca pana se ingroasa.
Se lasa la racit,apoi se adauga cate putin in compozitia de unt.
Fiecare blat se unge cu crema de lamaie si se aseaza unul peste altul.
Se acopera tortul cu frisca batuta si se orneaza cu felii de lamaie si ciocolata rasa.Se da la frigider cateva ore,apoi se portioneaza.
Cred ca este foarte ok crema,dar de blat nu scrie nimic!!!!!se cumpara sau trebuie facut de noi? Corect ar fi sa descrieti ingredintele toate( ma refer ptr.blat si ptr crem)
Comentarii (28):
Cred ca este foarte ok crema,dar de blat nu scrie nimic!!!!!se cumpara sau trebuie facut de noi? Corect ar fi sa descrieti ingredintele toate( ma refer ptr.blat si ptr crem)
Si blatul cum il facem?
Incomplet!
Delicios
Rusine petitchef! ati copiat reteta incompleta
Dezastru total!
Reteta incompleta.Si nu e treaba utilizatorilor sa caute pe alte site-uri
Care e compozitia blatului. cand se face. nu ati mentionat nimic despre blaturi. probabil le cumparam din comert, nu?
De la Romania te poti astepta la orice
totul este neclar ca de obicei
rusine pt toate aceste retete de doi bani
Incompleta.