Incingem cuptorul la 180°C. Tapetam cu hartie de copt fundul unei forme de tort (ø 26 cm). Se separa ouale. Batem albusurile cu un praf de sare si zahar.
Adaugam rand pe rand galbenusurile. Turnam faina+praful de copt in ploaie. Compozitia o turnam in tava si coacem 20 de minute.
Pentru crema: batem mascarponele cu zaharul si lichiorul de oua. In timp ce batem crema isi mareste foarte mult volumul si devine pufoasa.
Batem si frisca lichida. Le amestecam. Crema arata cam asa. O dam la rece.Ungem blatul de tort de la baza cu gemul de capsuni.
Turnam 1/3 din crema. Restul de crema imbracam tortul. Il dam la rece pana il servim. Decoram dupa bunul plac.
Comentarii:
Asta numiti voi tort , ma mir cum ati avut bani sa cumparati ingrediente , un Zeu adevarat ar gati mai bine . exemplu :eu
Foarte bun
Excelent