Tort cu crema fina de lichior de oua
Ingrediente
4
Blat:
Pentru crema:
In plus:
Preparare
Preparare40 min
Gătire20 min
- Incingem cuptorul la 180°C. Tapetam cu hartie de copt fundul unei forme de tort (ø 26 cm). Se separa ouale. Batem albusurile cu un praf de sare si zahar.
- Adaugam rand pe rand galbenusurile. Turnam faina+praful de copt in ploaie. Compozitia o turnam in tava si coacem 20 de minute.
- Pentru crema: batem mascarponele cu zaharul si lichiorul de oua. In timp ce batem crema isi mareste foarte mult volumul si devine pufoasa.
- Batem si frisca lichida. Le amestecam. Crema arata cam asa. O dam la rece.Ungem blatul de tort de la baza cu gemul de capsuni.
- Turnam 1/3 din crema. Restul de crema imbracam tortul. Il dam la rece pana il servim. Decoram dupa bunul plac.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: