Reteta acestei rulade am gasit-o mai demult intr-un ziar…sper sa nu gresesc,CLICK,dar nu sunt sigura ca e ceva vreme de atunci si…nici memoria mea nu mai e ce a fost odata…ma rog,ideea e buna insa rulada pot spune ca nu mi s-a parut atat de buna pe cum arata de bine …pentru cine s-a uitat la Masterchef…e acolo o concurenta care a spus despre ea ca spera ca gateste la fel de bine pe cum arata ),eee rulada mea nu e chiar asa,doar arata foarte bine dar la gust mie mi s-a parut un pic uscata ,respec
Mod de preparare blat: Se bat albusurile spuma tare,adaugam apoi zaharul (eu intotdeauna pun zaharul dupa ce albusurile sunt deja batute bine),se adauga galbenusurile,cacao,esenta si faina.Se amesteca compozitia bine de tot si se pune intr-o tava la copt.
Nu o lasam mai mult de 15 min…nici nu e nevoie ca aluatul este relativ subtire.
Se scoate aluatul din cuptor si cat e cald se ruleaza intr-un prosop si il lasam la racit.
Intre timp…
Pentru compozitie: amestecam untul cu zaharul pudra,adaugam apoi branza,coaja de lamaie,optional si zeama,si amestecam totul bine.la sfarsit adaugam capsunile taiate cubulete (eu am pastrat cateva si pentru ornat).Intre timp blatul s-a racit,in desfacem din prosop,intindem pe el compozitia,il rulam la loc si decoram dupa gust si imaginatie.
Trebuie ca rulada sa stea la rece cel putin o ora.
In cazul meu…a iesit cum se vede mai jos:) Pofta mare!
Mai multe retete gasiti pe blogul meu papabundetot.wordpress.com
Comentarii (16):
Ce diametru are tava in care coaceti aluatul?
Ce comentariu sa dau cind acum am deschis
dar cred ca este excelenta
Super gustoasa
Delicioasa abia astept sa o fac
Chef Rodica
Bun,tot ce este cu fructe.
Sanatos si gustos !!!!!!!!!!
Suuperb!
Am sa prepar aceasta reteta cat de curand, arata foarte bine, si ma gandesc ca e foarte buna
DELICIOASA.....