Petitchef

Rulada cu banane si branza dulce

Desert
6 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Umplutura:

Preparare

  • Intr-un vas se amesteca impreuna faina si praful de copt. Intr-un alt vas mare se combina ouale si zaharul; se bat pana se ingroasa. Se adauga banane si vanilie; se bat pana sunt bine amestecate.
  • Se adauga in amestecul de faina. Se pune compozitia intr-o tava unsa cu ulei si presarata cu putina faina si se introduce in cuptorul incins pentru 13-15 minute.
  • Se scoate, se ruleaza rapid intr-un prosop si se lasa sa se raceasca bine.
  • Atunci cand prajitura este aproape racita, se face umplutura: se bate branza, zaharul pudra, untul, si ambele esente cu mixerul pana amestecul devine neted.
  • Se toarna umplutura peste prajitura care se intinde inapoi usor si se ruleaza din nou si se pune la racit.
    Se presara cu zahar pudra.


Poze

Rulada cu banane si branza dulce
Rulada cu banane si branza dulce - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

Monicagabriella
Monicagabriella, 06/02/2017

Reteta este chiar bună, "gunoi" este felul în care se exprima unele persoane!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/02/2017

Arata bine ,pare gustoasa!

(0) (0) Abuz
06/02/2017

Daca prajitura este deja racita,... puneti si ceva paracetamol.

(0) (0) Abuz
06/02/2017

SUNT DIABETICA.CU CE AS PUTEA INLOCUI BANANELE?

(0) (0) Abuz
22/03/2016

Dumnezeule ! Tu, FA, esti pe droguri ? Poate ca "materia" sa fie buna, dar, absolut sigur nu in felul in care prezinti reteta. Este un gunoi. Ori nu stii ce faci, ori nu stii sa scrii. In ambele situatii te sfatuiesc sa stai naibii in bucatarie, gateste, si ...in timp ce "materia" se coace/ prajeste mai invata ceva despre limba romana. Imi vine greata deja de toate "retetele" scrise de analfabete. Chiar nu puteti sa va opriti sau nu aveti pe cineva sa ve trasneasca vreo cateva peste maini sa va treaca cheful de 'clampanit" pe calculator/ claviatura. Mergeti dracului la scoala si ...(poate) mai invatati cate ceva. Poate ?!

(0) (1) Abuz
21/03/2016

Excelenta, dar eu as fi pus si o lingura buna de hrean, una de mustar de Dijon si un ardei iute tocat marunt in loc de zahar si unt.

(1) (1) Abuz
costi1960, 21/03/2016

Enorm de mult zahar si unt, ceva mai dietetic se poate ?

(0) (0) Abuz
21/03/2016

Foarte buna, am facut si eu inainte, dar cu un blat fara banane.

(0) (0) Abuz
12/11/2011

Este delicioasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
6 porții
42 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Naan cu branza, lipii indiene cu branza
Naan cu branza, lipii indiene cu branza
4 porții
48 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Cremă de banane, înghețată vegană cu banane!
Cremă de banane, înghețată vegană cu banane!
6 porții
4 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pâté berrichon - ruladă de paște
Pâté berrichon - ruladă de paște
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.1 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează