Blatul:se bat spuma tare albusurile cu zaharul adaugat in ploaie. Adaugati galbenusurile cacaoa faina (in ploaie)si praful de copt. Se amesteca bine cu o spatula(de jos in sus) dupa fiecare ingredient pentru a se incorpora.Compozitia se da la cuptorul incalzit intr-o tava tapetata.
Se coace la foc mic.Cand e gata se lasa putin pentru a se racorii, se scoate din tava si se ruleaza intru-un prosop umed sau folie.Crema:Ouale se freaca bine cu zaharul si se fierb pe baie de abur pana se ingroasa. Cand sunt gata se adauga ciocolata bucati si se amesteca pana se topeste.
Apoi se pun migdalele si esenta de rom. Cand este rece se spumeaza cu untul.Se desface blatul se pune crema (nu toata ca sa mai ramana pentru ornat) banana in capatul blatului si se ruleaza inapoi. Se orneaza cum se doreste.
Comentarii:
Buna rulada
Rulada este excelenta,gramatica e bunicica."racorii" se scrie cu un singur i.
Super rapida si foarte gustoasa, aromata, fina.