Rulada cu crema de ciocolata si frisca

Desert
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

6

Blat:

Crema:

Preparare

Preparare20 min
Gătire15 min
  • Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga faina. Se amesteca usor, apoi se intinde in tava pe hartie de copt. Se coace aprox 15 minute, apoi se ruleaza intr-un prosop.
  • Se topeste ciocolata in 100 ml frisca lichida, se lasa sa se raceasca. Se amesteca apoi cu restul de frisca si se mizeaza pana se intareste.
    Se desface blatul, se intinde crema, apoi se ruleaza. Se orneaza cu crema ramasa.

Punctează această reţetă

AAla_oancea

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Este delicioasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Arata fain

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

F buna

abuz

anonymous

Excelent

abuz