Rulada cu crema de ciocolata si frisca
Ingrediente
6
Blat:
Crema:
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga faina. Se amesteca usor, apoi se intinde in tava pe hartie de copt. Se coace aprox 15 minute, apoi se ruleaza intr-un prosop.
- Se topeste ciocolata in 100 ml frisca lichida, se lasa sa se raceasca. Se amesteca apoi cu restul de frisca si se mizeaza pana se intareste.
Se desface blatul, se intinde crema, apoi se ruleaza. Se orneaza cu crema ramasa.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Este delicioasa
am gătit această rețetă
anonymous
Arata fain
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun
anonymous
Foarte buna
anonymous
Buna
anonymous
F buna
anonymous
Excelent
Punctează această reţetă