Rulada cu crema de ciocolata si frisca
Ingrediente
6
Blat:
Crema:
Rețete inrudite
-
Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
-
Rulada portugheza cu portocale
-
Baton de ciocolată în stil franui cu zmeură, ciocolată albă și ciocolată neagră!
-
Vafe cu fructe, ciocolată și frișcă
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga faina. Se amesteca usor, apoi se intinde in tava pe hartie de copt. Se coace aprox 15 minute, apoi se ruleaza intr-un prosop.
- Se topeste ciocolata in 100 ml frisca lichida, se lasa sa se raceasca. Se amesteca apoi cu restul de frisca si se mizeaza pana se intareste.
Se desface blatul, se intinde crema, apoi se ruleaza. Se orneaza cu crema ramasa.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: