Rulada cu crema de vanilie
Ingrediente
4
Pt blat:
Pt crema:
Cost estimat: 3.69Euros€ (0.92€/porție)
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Incalziti cuptorul la 200 grade. Albusurile se bat spuma cu sare. Galbenusurile se bat cu zahar si 4 linguri de apa fierbinte, pana obtinem o crema. incorporam putin cate putin faina si spuma de albusuri.
- In tava de aragaz asezam hartie de copt si adaugam aluatul pentru blat, netezim cu un cutit daca e nevoie si coacem cca. 20 de minute la 175 grade, foc mediu.
- Scoatem cu grija blatul pe un prosop curat de bucatarie presarat cu zahar pudra apoi rulam blatul si il lasam la racit. crema mascarpone o frecam cu zaharul, pana se face spuma, separat batem frisca lichida si apoi o incorporam in crema. dupa ce blatul s-a racit intindem crema presaram fulgi de ciocolata
si rulam, pudram rulada cu zahar pudra si ornam ciocolata.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 664Kcal
- Carbo: 85.8g
- Grăsimi: 53.5g
- Grăsimi sat.: 33.2g
- Proteine: 18.4g
- Fibre: 1.6g
- Zahăr: 59.9g
- ProPoints: 25
- SmartPoints: 35
Informații nutriționale pentru 1 porție (312g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
F
felicia_r2015_1
Dar unde-i crema de vanilie?
G
Gina53
Cred ca ii lipseste tocmai ingredientul care ii da numele,vanilia.
anonymous
Foarte buna
anonymous
Tres bien
Punctează această reţetă