Incalziti cuptorul la 200 grade. Albusurile se bat spuma cu sare. Galbenusurile se bat cu zahar si 4 linguri de apa fierbinte, pana obtinem o crema. incorporam putin cate putin faina si spuma de albusuri.
In tava de aragaz asezam hartie de copt si adaugam aluatul pentru blat, netezim cu un cutit daca e nevoie si coacem cca. 20 de minute la 175 grade, foc mediu.
Scoatem cu grija blatul pe un prosop curat de bucatarie presarat cu zahar pudra apoi rulam blatul si il lasam la racit. crema mascarpone o frecam cu zaharul, pana se face spuma, separat batem frisca lichida si apoi o incorporam in crema. dupa ce blatul s-a racit intindem crema presaram fulgi de ciocolata si rulam, pudram rulada cu zahar pudra si ornam ciocolata.
Comentarii:
Dar unde-i crema de vanilie?
Cred ca ii lipseste tocmai ingredientul care ii da numele,vanilia.
Foarte buna
Tres bien