Rulada de biscuiti cu crema de mascarpone

Altele
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Prima data se pregateste crema cu branza mascarpone. Se bate frisca cu mixerul, apoi se adauga crema mascarpone. Se omogenizeaza bine, dupa care se pun oul si cele 2 linguri de zahar. Se mixeaza pana se topeste zaharul.
  • Se tine crema la frigider pana se fac biscuitii.Cei 50 de biscuiti se faramiteaza. A bagat intr-o punga si i-am spart cu sucitoarea. Trebuie sa ramana si bucati mai mari de biscuiti.
  • Separat se amesteca untul tinut la temperatura camerei, cu galbenusurile, zaharul, cacaoa si esenta de rom. Se adauga biscuitii si se amesteca bine pentru a se omogeniza compozitia.
  • Dupa ce s-au pus toti biscuitii se adauga lapte, putin cate putin, pana devine ceva mai moale, astfel incat sa poate fi intinsa compozitia.
  • Pe o punga mai mare se intinde compozitia de biscuiti peste care se pune un strat de crema. Se ruleaza cat mai strans. Mie mi-au iesit 2 rulade.
  • Ruladele se tin la rece cateva ore. Cel mai bine ar fi peste noapte.Dupa ce s-au intarit, se pot taia dupa preferinte.

Punctează această reţetă

RRamonalaza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: