Rulada cu crema de lapte

Desert
4 porții
Foarte ușor
1 h 30 m

Ingrediente

4

Blat:

Crema:

Preparare

Preparare1 oră
Gătire30 min
  • Mixam ouale cu zaharul si un praf de sare pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare dupa care incorporam treptat faina si cacaoa amestecand de jos in sus.
  • Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu, timp de 10-15 minute.
    Blatul copt se rastoarna pe o hartie de copt tapetata cu zahar si se ruleaza cu grija.
  • Amestecam amidonul cu 1 lingura de zahar.
    Adaugam 50 ml lapte putin cate putin, pana obtinem o compozitie omogena, fara cocoloase.
  • Restul de lapte se pune intr-o cratita, se adauga ciocolata alba si se incalzeste pana se topeste ciocolata. Dam focul la minim si adaugam amestecul de amidon, amestecand mereu pana se ingroasa.
    Lasam la racit.
  • Mixam untul moale, la temperatura camerei, cu zaharul pudra si adaugam in crema de lapte cu amidon, cate putin.Cu aceasta crema se unge blatul racit, se ruleaza din nou si se da la frigider pana se intareste crema.
    Se orneaza dupa preferinta.
miha278Miha278

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Super excelent

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

O reteta cunoscuta.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Arata bine apetisanta

abuz

anonymous

Foarte bine arata si cred ca-i foarte buna
Ce dimensiuni are tava?

abuz

anonymous

Interesanta reteta, voi incerca sa vad cum reuseste!

abuz

anonymous

Acceptabil...

abuz

anonymous

Exista rulade mult mai bune, de ce nu faci asa ceva?

abuz

anonymous

Imi place crema de lapte fara oua, neaparat o voi incerca!

abuz

anonymous

Am sa incerc sa fac si eu..imi place cum arata.

abuz

anonymous

E fff buna!

abuz
  • pagina 1 / 2