Rulada cu crema de lapte
Ingrediente
4
Blat:
Crema:
Preparare
Preparare1 oră
Gătire30 min
- Mixam ouale cu zaharul si un praf de sare pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare dupa care incorporam treptat faina si cacaoa amestecand de jos in sus.
- Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu, timp de 10-15 minute.
Blatul copt se rastoarna pe o hartie de copt tapetata cu zahar si se ruleaza cu grija. - Amestecam amidonul cu 1 lingura de zahar.
Adaugam 50 ml lapte putin cate putin, pana obtinem o compozitie omogena, fara cocoloase. - Restul de lapte se pune intr-o cratita, se adauga ciocolata alba si se incalzeste pana se topeste ciocolata. Dam focul la minim si adaugam amestecul de amidon, amestecand mereu pana se ingroasa.
Lasam la racit. - Mixam untul moale, la temperatura camerei, cu zaharul pudra si adaugam in crema de lapte cu amidon, cate putin.Cu aceasta crema se unge blatul racit, se ruleaza din nou si se da la frigider pana se intareste crema.
Se orneaza dupa preferinta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super excelent
am gătit această rețetă
anonymous
O reteta cunoscuta.
am gătit această rețetă
anonymous
Arata bine apetisanta
anonymous
Foarte bine arata si cred ca-i foarte buna
Ce dimensiuni are tava?
anonymous
Interesanta reteta, voi incerca sa vad cum reuseste!
anonymous
Acceptabil...
anonymous
Exista rulade mult mai bune, de ce nu faci asa ceva?
anonymous
Imi place crema de lapte fara oua, neaparat o voi incerca!
anonymous
Am sa incerc sa fac si eu..imi place cum arata.
anonymous
E fff buna!