Crostini cu gorgonzola, nuca si miere

Aperitiv
Foarte ușor
13 min

O combinatie dulce-sarat, pe un fond crocant!

Ingrediente

12

Preparare

Preparare10 min
Gătire3 min
  • CROSTINI CU GORGONZOLA, NUCA SI MIERE - Preparare etapa 1Prajiti crostinii si puneti o bucata de branza Roquefort deasupra.
  • CROSTINI CU GORGONZOLA, NUCA SI MIERE - Preparare etapa 2Apoi puneti o jumatate de miez de nuca si turnati putina miere deasupra.
  • CROSTINI CU GORGONZOLA, NUCA SI MIERE - Preparare etapa 3Voilà,Crostinii dvs. sunt gata!

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Rica

Minunat, usor , gustos .

am gătit această rețetă
abuz

Simona

Daca sunt cu Gorgonzola de ce puneti Roquefort???

abuz
Răspuns Petitchef_ro:

Ambele sunt brânzeturi cu mucegai albastru. Roquefort e din lapte de oaie produs in Franța, Gorgonzola e din lapte de vaca, produsa in Italia. Noi am ales Roquefort.

Comentarii de pe Facebook

Un deliciu!