Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
O combinatie dulce-sarat, pe un fond crocant!
Ingrediente
12
Rețete inrudite
-
Pui cu salsa de soia si miere
-
Tartine cu smochine, brânză proaspătă de capră, miere și rozmarin
-
Pate cremos de dovleac și feta cu o atingere de miere
-
Smochine cu branza de capra si miere
Preparare
Preparare10 min
Gătire3 min
Prajiti crostinii si puneti o bucata de branza Roquefort deasupra.
Apoi puneti o jumatate de miez de nuca si turnati putina miere deasupra.
Voilà,Crostinii dvs. sunt gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Ambele sunt brânzeturi cu mucegai albastru. Roquefort e din lapte de oaie produs in Franța, Gorgonzola e din lapte de vaca, produsa in Italia. Noi am ales Roquefort.