Crostini cu gorgonzola, nuca si miere

Aperitiv
12 porții
Foarte ușor
13 min

O combinatie dulce-sarat, pe un fond crocant!


Ingrediente

12

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire3 min



Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Rica, 13/01/2019

Minunat, usor , gustos .

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Simona, 30/12/2024

Daca sunt cu Gorgonzola de ce puneti Roquefort???

(0) (0) abuz
Răspuns Petitchef_ro:

Ambele sunt brânzeturi cu mucegai albastru. Roquefort e din lapte de oaie produs in Franța, Gorgonzola e din lapte de vaca, produsa in Italia. Noi am ales Roquefort.



Comentarii de pe Facebook

Un deliciu!


+