Prajitura cu miere si nuca

Reteta este foarte simpla, mai ales daca cumparati foile gata facute de la cofetaria Pralina.
Ingrediente
Preparare
- Se amesteca toate ingredientele ( mai putin faina , care se adauga la sfirsit) intr-o oala, se pun pe soba si se dau citeva clocote pina se coloreaza putin in maro.
- Apoi se ia oala de pe soba, se adauga faina se amesteca bine si se fac 4 foi care se coc pe fundul tavii.
Coca se tine la cald ca sa se poata intinde mai usor. - Se amesteca toate ingredientele. Se unge foaia cu dulceata de caise si apoi se pune crema peste dulceata apoi se pune o altq foaie peste. Se repeta operatia.Peste ultima foaie se pune o glazura rece.
- Se amesteca toate ingredientele pentru glazura. Se glazureaza ultima foaie a prajiturii. Se da la rece 24 de ore pentru a se intrepatrunde intre ele cremele si foile.Bineinteles ca la noi nu rezista niciodata 24 de h.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Faina rau
anonymous
Ce ingrediente folosim pentru foi?
dar pentru crema?
dar pentru glazura?
dupa cum a-ti scris reteta se amesteca toate la inceput pentru foi si pe urma ce mai amestecam?cred ca va bateti joc cand scrieti asemenea retete si nu este prima data.
manea carmen
Asa ceva???!!!Ooooo!!!!!!!!!!!!!!!
cris_nedelcovici
Se amesteca toate ingredintele? si crema din ce se mai face? punem oala pe soba? vai-vai-vai.......
anonymous
Amesteci toate ingredientele o data, dar a doua oara ce mai amesteci? AIUREA RAU DE TOT... oRI EXPLICI MAI BINE, ORI LASA-TE DE MESERIE...
anonymous
Ar fi bine la copiat sa incapa intro singura pagina.pa
anonymous
Mmmm
anonymous
Am sa o incerc si eu! arata superb!
anonymous
Suna foarte bine...o sa o face de Craciun :)
anonymous
10
Punctează această reţetă