Petitchef

Prajitura cu miere si nuca

Reteta este foarte simpla, mai ales daca cumparati foile gata facute de la cofetaria Pralina.

Desert
8 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se amesteca toate ingredientele ( mai putin faina , care se adauga la sfirsit) intr-o oala, se pun pe soba si se dau citeva clocote pina se coloreaza putin in maro.
  • Apoi se ia oala de pe soba, se adauga faina se amesteca bine si se fac 4 foi care se coc pe fundul tavii.
    Coca se tine la cald ca sa se poata intinde mai usor.
  • Se amesteca toate ingredientele. Se unge foaia cu dulceata de caise si apoi se pune crema peste dulceata apoi se pune o altq foaie peste. Se repeta operatia.Peste ultima foaie se pune o glazura rece.
  • Se amesteca toate ingredientele pentru glazura. Se glazureaza ultima foaie a prajiturii. Se da la rece 24 de ore pentru a se intrepatrunde intre ele cremele si foile.Bineinteles ca la noi nu rezista niciodata 24 de h.


Întrebări:




Comentarii (12):

11/09/2013

Faina rau

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/11/2015

Ce ingrediente folosim pentru foi?
dar pentru crema?
dar pentru glazura?
dupa cum a-ti scris reteta se amesteca toate la inceput pentru foi si pe urma ce mai amestecam?cred ca va bateti joc cand scrieti asemenea retete si nu este prima data.

(2) (0) Abuz
manea carmen, 13/11/2015

Asa ceva???!!!Ooooo!!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
cris_nedelcovici, 13/11/2015

Se amesteca toate ingredintele? si crema din ce se mai face? punem oala pe soba? vai-vai-vai.......

(2) (0) Abuz
13/11/2015

Amesteci toate ingredientele o data, dar a doua oara ce mai amesteci? AIUREA RAU DE TOT... oRI EXPLICI MAI BINE, ORI LASA-TE DE MESERIE...

(2) (0) Abuz
23/08/2013

Ar fi bine la copiat sa incapa intro singura pagina.pa

(0) (0) Abuz
01/04/2013

Mmmm

(1) (0) Abuz
11/02/2013

Am sa o incerc si eu! arata superb!

(0) (0) Abuz
13/12/2011

Suna foarte bine...o sa o face de Craciun :)

(0) (0) Abuz
02/10/2011

10

(0) (1) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
20 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
6 porții
27 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Prajitura bounty-petitchef
Prajitura bounty-petitchef
8 porții
3 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prăjitură simplă, atât de simplă și atât de bună!
Prăjitură simplă, atât de simplă și atât de bună!
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura la microunde
Prajitura la microunde
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Nuca tigru – o pseudo nuca cu proprietati reale Nuca tigru – o pseudo nuca cu proprietati reale Cat de multa miere putem manca in fiecare zi? Cat de multa miere putem manca in fiecare zi? „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează