Prajitura cu miere si nuca

Reteta este foarte simpla, mai ales daca cumparati foile gata facute de la cofetaria Pralina.
Ingrediente
8
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Se amesteca toate ingredientele ( mai putin faina , care se adauga la sfirsit) intr-o oala, se pun pe soba si se dau citeva clocote pina se coloreaza putin in maro.
- Apoi se ia oala de pe soba, se adauga faina se amesteca bine si se fac 4 foi care se coc pe fundul tavii.
Coca se tine la cald ca sa se poata intinde mai usor. - Se amesteca toate ingredientele. Se unge foaia cu dulceata de caise si apoi se pune crema peste dulceata apoi se pune o altq foaie peste. Se repeta operatia.Peste ultima foaie se pune o glazura rece.
- Se amesteca toate ingredientele pentru glazura. Se glazureaza ultima foaie a prajiturii. Se da la rece 24 de ore pentru a se intrepatrunde intre ele cremele si foile.Bineinteles ca la noi nu rezista niciodata 24 de h.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
15/11/2015
Ce ingrediente folosim pentru foi?
dar pentru crema?
dar pentru glazura?
dupa cum a-ti scris reteta se amesteca toate la inceput pentru foi si pe urma ce mai amestecam?cred ca va bateti joc cand scrieti asemenea retete si nu este prima data.
M
C
cris_nedelcovici,
13/11/2015
Se amesteca toate ingredintele? si crema din ce se mai face? punem oala pe soba? vai-vai-vai.......
13/11/2015
Amesteci toate ingredientele o data, dar a doua oara ce mai amesteci? AIUREA RAU DE TOT... oRI EXPLICI MAI BINE, ORI LASA-TE DE MESERIE...