Se amesteca toate ingredientele ( mai putin faina , care se adauga la sfirsit) intr-o oala, se pun pe soba si se dau citeva clocote pina se coloreaza putin in maro.
Apoi se ia oala de pe soba, se adauga faina se amesteca bine si se fac 4 foi care se coc pe fundul tavii. Coca se tine la cald ca sa se poata intinde mai usor.
Se amesteca toate ingredientele. Se unge foaia cu dulceata de caise si apoi se pune crema peste dulceata apoi se pune o altq foaie peste. Se repeta operatia.Peste ultima foaie se pune o glazura rece.
Se amesteca toate ingredientele pentru glazura. Se glazureaza ultima foaie a prajiturii. Se da la rece 24 de ore pentru a se intrepatrunde intre ele cremele si foile.Bineinteles ca la noi nu rezista niciodata 24 de h.
Ce ingrediente folosim pentru foi? dar pentru crema? dar pentru glazura? dupa cum a-ti scris reteta se amesteca toate la inceput pentru foi si pe urma ce mai amestecam?cred ca va bateti joc cand scrieti asemenea retete si nu este prima data.
Comentarii (12):
Faina rau
Ce ingrediente folosim pentru foi?
dar pentru crema?
dar pentru glazura?
dupa cum a-ti scris reteta se amesteca toate la inceput pentru foi si pe urma ce mai amestecam?cred ca va bateti joc cand scrieti asemenea retete si nu este prima data.
Asa ceva???!!!Ooooo!!!!!!!!!!!!!!!
Se amesteca toate ingredintele? si crema din ce se mai face? punem oala pe soba? vai-vai-vai.......
Amesteci toate ingredientele o data, dar a doua oara ce mai amesteci? AIUREA RAU DE TOT... oRI EXPLICI MAI BINE, ORI LASA-TE DE MESERIE...
Ar fi bine la copiat sa incapa intro singura pagina.pa
Mmmm
Am sa o incerc si eu! arata superb!
Suna foarte bine...o sa o face de Craciun :)
10