Prajitura de post cu miere

Ingrediente
4
Glazura:
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Se amesteca toate ingredientele, cu mixerul pana sa face crema si se pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina.
- Se da la cuptor 30-35 minute sau pana cand scobitoarea introdusa in centru iese curata.
- Lamaile se storc se suc iar coaja se curata. Intr-o cratita se combina zaharul, mierea, coaja de lamaie si apa, se fierbe pe foc mare, amestecand constant.
- Se ia cratita de pe foc si se amesteca cu sucul de lamaie. Atunci când prajitura este gata, se inteapa pe deasupra cu o scobitoare si se toarna siropul cald peste tort.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Victoria
Mi se pare o prăjitură bună să o servești când ai musafiri
anonymous
Merita sa incerc!
anonymous
Buna,pt post
anonymous
Mierea fiarta devine toxica! eventual, se adauga dupa ce se mai raceste siropul!
anonymous
"Lamaile se storc se suc"? Nu se suc, trebuia sa scrii se sug!
Cum amesteci tu cratita cu sucul de lamaie? Si hotaraste-te, faci prajitura sau tort?
anonymous
Dupa ingredientele folosite si dupa aspect,sint sigura ca este un deliciu.
anonymous
Ma bate gandul s-o incerc mai ales ca afara ploua, ploua iar eu am pofta de un dulce.... de post.... Multumesc pentru reteta
anonymous
Cea mai buna prajitura
anonymous
Foarte buna
anonymous
Nemaipomenita !
Punctează această reţetă