Prajitura de post cu miere

Prajitura de post cu miere
Desert
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

4

Glazura:

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Se amesteca toate ingredientele, cu mixerul pana sa face crema si se pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina.
  • Se da la cuptor 30-35 minute sau pana cand scobitoarea introdusa in centru iese curata.
  • Lamaile se storc se suc iar coaja se curata. Intr-o cratita se combina zaharul, mierea, coaja de lamaie si apa, se fierbe pe foc mare, amestecand constant.
  • Se ia cratita de pe foc si se amesteca cu sucul de lamaie. Atunci când prajitura este gata, se inteapa pe deasupra cu o scobitoare si se toarna siropul cald peste tort.

Punctează această reţetă

VVanessa1

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Victoria

Mi se pare o prăjitură bună să o servești când ai musafiri

abuz

anonymous

Merita sa incerc!

abuz

anonymous

Buna,pt post

abuz

anonymous

Mierea fiarta devine toxica! eventual, se adauga dupa ce se mai raceste siropul!

abuz

anonymous

"Lamaile se storc se suc"? Nu se suc, trebuia sa scrii se sug!
Cum amesteci tu cratita cu sucul de lamaie? Si hotaraste-te, faci prajitura sau tort?

abuz

anonymous

Dupa ingredientele folosite si dupa aspect,sint sigura ca este un deliciu.

abuz

anonymous

Ma bate gandul s-o incerc mai ales ca afara ploua, ploua iar eu am pofta de un dulce.... de post.... Multumesc pentru reteta

abuz

anonymous

Cea mai buna prajitura

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Nemaipomenita !

abuz