Se amesteca toate ingredientele, cu mixerul pana sa face crema si se pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina.
Se da la cuptor 30-35 minute sau pana cand scobitoarea introdusa in centru iese curata.
Lamaile se storc se suc iar coaja se curata. Intr-o cratita se combina zaharul, mierea, coaja de lamaie si apa, se fierbe pe foc mare, amestecand constant.
Se ia cratita de pe foc si se amesteca cu sucul de lamaie. Atunci când prajitura este gata, se inteapa pe deasupra cu o scobitoare si se toarna siropul cald peste tort.
Comentarii:
Mi se pare o prăjitură bună să o servești când ai musafiri
Merita sa incerc!
Buna,pt post
Mierea fiarta devine toxica! eventual, se adauga dupa ce se mai raceste siropul!
"Lamaile se storc se suc"? Nu se suc, trebuia sa scrii se sug!
Cum amesteci tu cratita cu sucul de lamaie? Si hotaraste-te, faci prajitura sau tort?
Dupa ingredientele folosite si dupa aspect,sint sigura ca este un deliciu.
Ma bate gandul s-o incerc mai ales ca afara ploua, ploua iar eu am pofta de un dulce.... de post.... Multumesc pentru reteta
Cea mai buna prajitura
Foarte buna
Nemaipomenita !