Prajitura de post cu gem de prune si glazura de zahar
Ingrediente
6
foi:
glazura:
Cost estimat: 1.96Euros€ (0.33€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Se face aluatul ,se lasa sa stea la rece 1-2 ore,se imparte in doua se intind doua foi,una se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt,se pune apoi un strat de gem de prune,apoi cea de-a doua foaie,se coace la foc moderat.
- Se amestea apoi separat ingredientele pe tru glazura,trebuie sa iasa ca o smantina foarte groasa,si se intinde pe prajitura calda.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 800Kcal
- Carbo: 107g
- Grăsimi: 36.8g
- Grăsimi sat.: 7.1g
- Proteine: 7.5g
- Fibre: 2.9g
- Zahăr: 64.4g
- ProPoints: 22
- SmartPoints: 33
Informații nutriționale pentru 1 porție (200g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
SE POATE INLOCUI MARGARINA CU 180 ML.ULEI DE PALMIER
am gătit această rețetă
anonymous
Margarina este de dulce daca nu stiati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Gustoasa
am gătit această rețetă
Olivia
Binevenita acum in post.
Adriana
În loc de margarină cred că putem folosi un amestec vegan de migdale și cocos de la Naturli (varianta Block). Oricum, voi încerca rețeta. Nu cred ca va fi prea dulce, sunt mai puțin de 200 gr. zahăr, iar zahărul pudră e mai puțin dulce. Voi folosi magiun de prune, care nu are decât zahărul care provine din prune.
anonymous
Cred ca este foarte buna,am sa incerc
anonymous
O sa incerc si eu
Camelia
Arat f.bine si pare f. usor de facut . O voi prepara chiar maine .
Victoria
Arată bine ca un tort
anonymous
Arata bine si pare usor de facut !! abia astept sa o incerc
Punctează această reţetă