Prajitura de post cu gem de prune si glazura de zahar
Ingrediente
6
foi:
glazura:
Cost estimat: 1.96Euros€ (0.33€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Se face aluatul ,se lasa sa stea la rece 1-2 ore,se imparte in doua se intind doua foi,una se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt,se pune apoi un strat de gem de prune,apoi cea de-a doua foaie,se coace la foc moderat.
- Se amestea apoi separat ingredientele pe tru glazura,trebuie sa iasa ca o smantina foarte groasa,si se intinde pe prajitura calda.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 800Kcal
- Carbo: 107g
- Grăsimi: 36.8g
- Grăsimi sat.: 7.1g
- Proteine: 7.5g
- Fibre: 2.9g
- Zahăr: 64.4g
- ProPoints: 22
- SmartPoints: 33
Informații nutriționale pentru 1 porție (200g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
28/11/2016
SE POATE INLOCUI MARGARINA CU 180 ML.ULEI DE PALMIER
am gătit această rețetă
02/08/2013
Margarina este de dulce daca nu stiati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am gătit această rețetă
Adriana,
09/04/2024
În loc de margarină cred că putem folosi un amestec vegan de migdale și cocos de la Naturli (varianta Block). Oricum, voi încerca rețeta. Nu cred ca va fi prea dulce, sunt mai puțin de 200 gr. zahăr, iar zahărul pudră e mai puțin dulce. Voi folosi magiun de prune, care nu are decât zahărul care provine din prune.