Se face aluatul ,se lasa sa stea la rece 1-2 ore,se imparte in doua se intind doua foi,una se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt,se pune apoi un strat de gem de prune,apoi cea de-a doua foaie,se coace la foc moderat.
Se amestea apoi separat ingredientele pe tru glazura,trebuie sa iasa ca o smantina foarte groasa,si se intinde pe prajitura calda.
În loc de margarină cred că putem folosi un amestec vegan de migdale și cocos de la Naturli (varianta Block). Oricum, voi încerca rețeta. Nu cred ca va fi prea dulce, sunt mai puțin de 200 gr. zahăr, iar zahărul pudră e mai puțin dulce. Voi folosi magiun de prune, care nu are decât zahărul care provine din prune.
Comentarii (16):
SE POATE INLOCUI MARGARINA CU 180 ML.ULEI DE PALMIER
Margarina este de dulce daca nu stiati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gustoasa
Binevenita acum in post.
În loc de margarină cred că putem folosi un amestec vegan de migdale și cocos de la Naturli (varianta Block). Oricum, voi încerca rețeta. Nu cred ca va fi prea dulce, sunt mai puțin de 200 gr. zahăr, iar zahărul pudră e mai puțin dulce. Voi folosi magiun de prune, care nu are decât zahărul care provine din prune.
Cred ca este foarte buna,am sa incerc
O sa incerc si eu
Arat f.bine si pare f. usor de facut . O voi prepara chiar maine .
Arată bine ca un tort
Arata bine si pare usor de facut !! abia astept sa o incerc