Ingrediente: 250 gr untura 150 gr zahar pudra 100 gr smantana sau iaurt 2 oua 1 lingurita de otet 1 pachet de praf de copt Faina cernuta (cat cuprinde ; eu am...
Ingrediente: Ingrediente pentru o tava de 38cm x 25cm: Aluat: 1. 250 gr unt 2. 250 gr zahar 3. 5 galbenusuri 4. 1 ou intreg 5. aprox. 400 gr faina Umplutura: 1....
Ingrediente: foi: 250 g margarina, 375 g faina, 180 g zahar pudra, un praf sare, o lingurita rasa bicarbonat sodiu stins cu zeama de lamaie, coaja rasa de la o...
Se intampla adesea sa ne trezim cu musafiri neinvitati, atunci pregatim in graba compozitia de clatite, incingem vreo 2 tigai, scoatem borcanele cu gem din camara si problema noastra este ca si rezolvata.
Ingrediente: Pentru blat: 1 cutie Mix pentru 9 torturi (puteti sa faceti si voi compozitia pentru blat, de ex. de la reteta Delicii de prune), 1 ou, 100 g unt...
Parfumate si zemoase, prunele sunt fructele preferate pentru compoturi, gemuri si marmelade. Totusi, prunele se consuma crude, cu coaja cu tot si sunt recunoscute pentru proprietatile digestive.
Ingrediente: Pentru 3 foi : 200 gr zahar tos 250 ml bors 250 ml ulei Un plic de praf de copt Un praf de sare Faina cat cuptinde (eu am avut nevoie de aprox 1...
Ingrediente: 1 pahar de ulei 1/2 pahar de bors 25 g. drojdie proaspata sau o lingurita de drojdie uscata 1 varf de cutit sare 1 lingurita esenta de vanilie sau...
Ingrediente: 200 g unt 3 oua 3 linguri smantana faina gem de prune zahar pudra esenta de vanilie esenta de rom miez de nuca 2 pliculete de ness 1 plic praf de...
Ingrediente: Aluat: 600-700 gr faina 200 ml iaurt 100 ml lapte dulce 2 linguri zahar o lingurita sare un cubulet drojdie (25gr) 4 linguri untura un ou...
Ingrediente: 1 iaurt mic de 140 grame, 2 cutii de zahar , 2 oua, coaja de la o lamaie, coaja de la o portocala, 1 esenta de lamaie, 3 cutii de faina, 1...