- Ouale si zaharul se mixeaza bine pana se topeste zaharul, se pune uleiul, esentele de rom si vanilie, praful de copt si sarea se mixeaza bine apoi se presara faina peste si se amesteca pana cand compozitia devine un pic tarisoara. - Se da drumul la cuptor sa se incalzeasca, se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. - Se pastereaza un sfert din coca pentru ras iar restul se pune in tava si se intinde cat e tava, apoi se unge cu gemul de prune si se rade coca deasupra. - Se pune prajitura la cuptor timp de 40-60 min la foc mic. - Se scoate si se presara cu zahar vanilinat. Pofta BUNA !!!
.... este o reteta veche ,pe care mi-o amintesc cu drag ,numai ca mama mea adauga un pumnisor de nuca taiata marunt si caramelizata ....imaginati-va in timpul coacerii ,cum se topeste caramelul ....un deliciu .... ciao!
Este una dintre retetele pe care le-am "furat" de la soacra mea, acum foarte multi ani!Asa am incercat sa fiu pe placul sotului, si am reusit, cu ajutorul ei!D-zeu s-o odihneasca in pace!
Comentarii (204):
Foarte buna
O prajitura la-ndemana tuturor! Este tot mai buna pe masura ce trece timpul de la coacere la consum!
Super buna!
E buna la burtica :-)
.... este o reteta veche ,pe care mi-o amintesc cu drag ,numai ca mama mea adauga un pumnisor de nuca taiata marunt si caramelizata ....imaginati-va in timpul coacerii ,cum se topeste caramelul ....un deliciu .... ciao!
F.buna, delicioasa
F buna!
Usor de preparat gustoasa si poate fi servita in orice moment al zilei
Este una dintre retetele pe care le-am "furat" de la soacra mea, acum foarte multi ani!Asa am incercat sa fiu pe placul sotului, si am reusit, cu ajutorul ei!D-zeu s-o odihneasca in pace!
Super