Se mixeaza albusurile cu zaharul,pana stau batz,apoi se pun galbenusurile,tot cate o lg si iar mixam,adaugam cacao si mai batem putin ,dupa care cernem faina si o amestecam incet de sus in jos,sa se omogenizeze.Turnam compozitia intr-o tava de 25/30cm.,in care am pus hartie de copt.
La crema se fierb 250 ml.de lapte cu200 g.zahar,separat budinca se amesteca cu 50ml.de lapte si cu 50 g.de zahar,apoi se toarna in laptele fiert ,se da un clocot si se lasa la racit.Margarina se freaca bine si se amesteca cu budinca si cu cocosul.
La glazura se pune frisca intr-un ibric pe foc si se adauga ciocolata,amestecand pana se topeste,atentie sa nu fiarba,daca-i prea moale se baga la frigider,daca-i prea tare se mai pune putina frisca.
Se pune blatul,crema,deasupra cele 250 ml.de frisca mixate,apoi glazura.
Nu e scris cu atentie.cele 12 lingurite de coca-cola cand se pun? La crema scrie ca sunt 250 gr de frisca, insa cand descrii cum se face crema nu mai zici nimic de frisca ci doar de abia la glazura.
Comentarii:
Unde e coca cola cand o pui?
Nu e scris cu atentie.cele 12 lingurite de coca-cola cand se pun? La crema scrie ca sunt 250 gr de frisca, insa cand descrii cum se face crema nu mai zici nimic de frisca ci doar de abia la glazura.