Se pune intr-un castron iaurtul, zaharul, ouale, coaja de lamaie, coaja de portocala si esenta de lamaie. Se amesteca bine cu mixerul pana se topeste zaharul.
Faina pe care am amestecat-o cu praful de copt in prealabil, o adaugam in aceasta compozitie, treptat, amestecand cu mixerul pana se incorporeaza, se adauga si untul (uleiul). In cazul in care adaugati unt topiti-l putin sa fie moale.
A pregatit forma de briose, am pus hartia in forma, mai mult de design deoarece puteam sa pun aluatul direct in forma, fara sa o ung, fiind din silicon.
A pus 1 lingura de aluat, o lingura de gem de prune si iar o lingura de aluat.
Se incalzeste cuptorul la 180 grade si se baga briosele pe gratarul din mijloc al cuptorului pentru cca 25-30 minute.
Iata cum cresc. Dupa ce s-au copt si s-au rumenit frumos, se scot din cuptor se lasa sa se raceasca.
Se pudreaza cu zahar dupa ce s-au racit. O briosa muscata de mine.
Comentarii:
Fain !!
Cred ca sant f bune ,dupa aspect
Bun
Frumoase,sper ca la fel de gustoase !
Sunt foarte bune am incercat!! :*
Delicios intr-adevar :) multumim de reteta
Elle e tres bon!
Foarte buna!!! Eu am pus dulceata de mure si de afine. Foarte aromata!
Super buna