Briose cu gem de prune

Briose cu gem de prune
Altele
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se pune intr-un castron iaurtul, zaharul, ouale, coaja de lamaie, coaja de portocala si esenta de lamaie. Se amesteca bine cu mixerul pana se topeste zaharul.
  • Faina pe care am amestecat-o cu praful de copt in prealabil, o adaugam in aceasta compozitie, treptat, amestecand cu mixerul pana se incorporeaza, se adauga si untul (uleiul). In cazul in care adaugati unt topiti-l putin sa fie moale.
  • A pregatit forma de briose, am pus hartia in forma, mai mult de design deoarece puteam sa pun aluatul direct in forma, fara sa o ung, fiind din silicon.
  • A pus 1 lingura de aluat, o lingura de gem de prune si iar o lingura de aluat.
  • Se incalzeste cuptorul la 180 grade si se baga briosele pe gratarul din mijloc al cuptorului pentru cca 25-30 minute.
  • Iata cum cresc. Dupa ce s-au copt si s-au rumenit frumos, se scot din cuptor se lasa sa se raceasca.
  • Se pudreaza cu zahar dupa ce s-au racit. O briosa muscata de mine.

Punctează această reţetă

CClaudia.popliceanu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Fain !!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cred ca sant f bune ,dupa aspect

abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

Frumoase,sper ca la fel de gustoase !

abuz

anonymous

Sunt foarte bune am incercat!! :*

abuz

anonymous

Delicios intr-adevar :) multumim de reteta

abuz

anonymous

Elle e tres bon!

abuz

anonymous

Foarte buna!!! Eu am pus dulceata de mure si de afine. Foarte aromata!

abuz

anonymous

Super buna

abuz