Într-o crăticioară punem ghimbirul pe foc mic împreună cu 50 g de zahăr și sucul de portocală și lăsăm să se gătească pentru câteva minute, până ce zahărul este topit complet. Închidem focul, adăugăm coaja de portocală, amestecăm și lăsăm să se răcească. Mixăm oule cu restul de zahăr, până ce compoziția își dublează volumul, adăugăm chefirul si mixăm din nou. Separat, se amestecă făina cu sarea și praful de copt și se adaugă treptat peste ouă, mixând constant. La sfârșit se adaugă și amestecul de ghimbir și se mixează bine. Umpleți 2/3 din formele de brioșe și coaceți la 200 de grade Celsius pentru aproximativ 20 de minute, până se rumenesc.
AM MAI FACUT BRIOSE CU PORTOCALE(SAU SUC) SI GHIMBIR,DAR NU CU CHEFIR.SIGUR VOI INCERCA ACEASTA RETETA DE PASTE.CU CHEFIR IN COMPOZITIE CRED CA ACEASTA VA FI MA USOARA.
Comentarii:
AM MAI FACUT BRIOSE CU PORTOCALE(SAU SUC) SI GHIMBIR,DAR NU CU CHEFIR.SIGUR VOI INCERCA ACEASTA RETETA DE PASTE.CU CHEFIR IN COMPOZITIE CRED CA ACEASTA VA FI MA USOARA.