Briose de post cu dulceata de prune

Desert
Foarte ușor
50 min

Briose de post (fara unt, oua sau lapte), cu dulceata de prune.

Ingrediente

12

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Apa se pune pe foc intr-un vas mic, doar pana cand se incalzeste putin.
  • Separat, se cerne faina intr-un vas, impreuna cu praful de copt. In acelasi vas se pun trei linguri de zahar, zaharul vanilat bourbon si coaja rasa de lamaie. Peste aceste ingrediente se toarna apa calduta si se amesteca cu o lingura.
  • Se adauga cate o lingura de ulei si se amesteca, apoi cate o lingura de apa minerala.
  • Compozitia se omogenizeaza bine cu o lingura de lemn.
  • In formele de silicon se pune o lingura de compozitie, o lingurita de dulceata si iar o lingura de compozitie.
  • Formele se baga in cuptor pentru 25-30 de minute.
  • Dupa ce s-au copt, briosele se lasa la racit aproximativ 15 minute.
    Se pudreaza cu zahar si se adauga deasupra o lingurita de dulceata.

Punctează această reţetă

BBrioseDeAcasa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

Adelina

Prea multa faina în compoziție, nu au ieșit prea pufoase

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelenta, multumesc

abuz

anonymous

Simplu, rapid si gustos

abuz

anonymous

Excelent!!!

abuz

anonymous

Super si f. usor de facut dar si de mancat

abuz

anonymous

Bune

abuz

anonymous

Excellenta

abuz

anonymous

F B !!!

abuz

anonymous

Imi [lace foarte mult,voi incerca si eu

abuz

anonymous

O idee buna pentru zilele de post! :)

abuz
  • pagina 1 / 2