Briose de post cu dulceata de prune
Briose de post (fara unt, oua sau lapte), cu dulceata de prune.
Ingrediente
12
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Apa se pune pe foc intr-un vas mic, doar pana cand se incalzeste putin.
- Separat, se cerne faina intr-un vas, impreuna cu praful de copt. In acelasi vas se pun trei linguri de zahar, zaharul vanilat bourbon si coaja rasa de lamaie. Peste aceste ingrediente se toarna apa calduta si se amesteca cu o lingura.
- Se adauga cate o lingura de ulei si se amesteca, apoi cate o lingura de apa minerala.
- Compozitia se omogenizeaza bine cu o lingura de lemn.
- In formele de silicon se pune o lingura de compozitie, o lingurita de dulceata si iar o lingura de compozitie.
- Formele se baga in cuptor pentru 25-30 de minute.
- Dupa ce s-au copt, briosele se lasa la racit aproximativ 15 minute.
Se pudreaza cu zahar si se adauga deasupra o lingurita de dulceata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Adelina
Prea multa faina în compoziție, nu au ieșit prea pufoase
am gătit această rețetă
anonymous
Excelenta, multumesc
anonymous
Simplu, rapid si gustos
anonymous
Excelent!!!
anonymous
Super si f. usor de facut dar si de mancat
anonymous
Bune
anonymous
Excellenta
anonymous
F B !!!
anonymous
Imi [lace foarte mult,voi incerca si eu
anonymous
O idee buna pentru zilele de post! :)
Punctează această reţetă