Doua mere se rad si se pun in tigaie cu o lingura de zahar si o lingurita de scortisoara.
Dupa ce merele s-au calit bine, se ia vasul de pe foc si se lasa la racit 5-10 minute.
Intre timp se pune zaharul intr-un bol. Se toarna peste el uleiul si se amesteca.
Se adauga apoi apa minerala si esenta de vanilie. 5. Se incorporeaza merele calite, amestecand toate ingredientele.
Se cerne faina impreuna cu praful de copt si se adauga in aluat. Compozitia rezultata se pune in forme si se baga in cuptor pentru 25-30 de minute.
Celelalte doua mere se taie felii subtiri si se pun intr-un vas pe foc. Peste ele se toarna o lingura de zahar brun, o lingura de miere si o lingurita de scortisoara. Se lasa pe foc doar 2-3 minute pana se inmoaie putin.
Briosele scoase din cuptor se vor orna cu feliile de mar aromate, peste care se poate presara scortisoara si zahar pudra.
Comentarii:
Delicioasă! Recomand rețeta cu drag!
Foarte gustos
Nici nu realizezi ca sunt de post, delicioase....
Arata perfect
Putine calorii, dar arata apetisant... :)
Deliciose moaf moaf
Destul de usor de facut ,incerc si eu!
Delicioase
Multumesc de reteta chiar cautam una de post,arata apetisant si cred ca va fi si buna ca sanatoasa este
Tare