Ingrediente: 300 gr zahar 100 ml ulei 600 gr faina 3 linguri cacao 4 linguri gem acrisor (de caise, visine, prune) coaja rasa de lamaie netratata 1 plic zahar...
Ingrediente: 500 g faina 1 plic praf de copt 1 plic zahar vanilat bourbon Coaja rasa de la o lamaie 3 linguri de zahar 250 ml apa calda 100 ml apa minerala 100...
Ingrediente: foi: 250 g margarina, 375 g faina, 180 g zahar pudra, un praf sare, o lingurita rasa bicarbonat sodiu stins cu zeama de lamaie, coaja rasa de la o...
Mâncărurile de post sunt foarte sănătoase și sănătoase reprezentând un beneficiu pentru organism doarece ajută la eliminarea toxinelor din organism. Legumele, fructele și cerealele constituie baza produselor de post gătite în casă sau cumpărate.
Ingrediente: Pentru 3 foi : 200 gr zahar tos 250 ml bors 250 ml ulei Un plic de praf de copt Un praf de sare Faina cat cuptinde (eu am avut nevoie de aprox 1...
Ingrediente: o cana(250 ml) zahar pudra o cana nuci macinate 3 linguri cu varf de cacao doua cani faina o cana apa un plic praf de copt un borcan de gem (de...
Parfumate si zemoase, prunele sunt fructele preferate pentru compoturi, gemuri si marmelade. Totusi, prunele se consuma crude, cu coaja cu tot si sunt recunoscute pentru proprietatile digestive.
Ingrediente: blat: 1 cana zahar 1 cana apa 1/2 cana ulei 1 borcan mic cu gen de prune 3 linguri cacao o mana nuci pisate o lingurita rasa bicarbonat stins cu...
Ingrediente: 1 pahar de ulei 1/2 pahar de bors 25 g. drojdie proaspata sau o lingurita de drojdie uscata 1 varf de cutit sare 1 lingurita esenta de vanilie sau...