Sarmale de post

Sarmale de post
Felul principal
Foarte ușor
1 h 30 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 oră
  • Se toaca doua cepe si se calesc in ulei. Se sting cu apa, se adauga orezul, se pune sare, piper macinat si se lasa sa fiarba.
  • Se spala varza in mai multe ape, si se pregatesc foile de varza , restul verzei se toaca fideluta. Se rade morcovul. Prunele se toaca marunt, si se adauga orezului fiert. Se umplu foile de varza cu amestecul de orez, se unge o oala cu ulei si se aseaza sarmalele.
  • Se aseaza deasupra sau prin sarmale, varza fideluta si morcovii rasi. Se toarna si sosul de bulion, se completeaza cu apa si se pun la fiert aproximativ o ora.
  • Se toaca o ceapa, se caleste in ulei cu boia si piper boabe apoi se adauga bulion.

Punctează această reţetă

VVanessa1

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: