Sarmale cu nuci (de post)

Ingrediente
3
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Tocam zarzavaturile si le calim in ulei la foc foarte mic cu capac, pana se inmoaie zarzavatul.
- Se adauga orezul, amestecam si mentinem asa, fara ai adauga nimic pana incepe sa se lipeasca.
- Se pune supa concentrata si nucile mecinate, amestecam.
- Odata ce a absorpit tot lichidul oprim focul, adaugam mirodeniile, bulionul si o lingurita de sare amestecam bine.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Adriana
E vorba de pilaf sau sarmale? Că dacă sunt sarmale, nu rezultă în ce sunt învelite, cu ce sunt fierte... Rețeta a rămas la etapa cu umplutura, restul până la final s-a pierdut pe drum
anonymous
Cred ca sunt bune !
anonymous
Da sunt f.f.f.bune, Daca sarmalele sunt de post sigur nu se fac cu carne!
anonymous
Le invelesti in hartie igienica "raw vegan\" sau "de post" ? Un rahat dew reteta. Ai mai puteaz adauga si niste castane "proaspete" adica cu coaja cu tot. Poate iti piere poftas de a inventa retete taqmpite. Pfui !!!
anonymous
De ce neaparat cu carne de porc pentru vegetarieni nucile țin loc de carne , eu am mâncat si sint foarte bune
anonymous
Ce e tampenia asta? Sarmalele se fac cu carne de porc, nu cu muci!
anonymous
Astept sa fac!!!!!!!!!!!!!
Punctează această reţetă