Sarmale cu nuci (de post)

SARMALE CU NUCI (de post)
Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

3

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Tocam zarzavaturile si le calim in ulei la foc foarte mic cu capac, pana se inmoaie zarzavatul.
  • Se adauga orezul, amestecam si mentinem asa, fara ai adauga nimic pana incepe sa se lipeasca.
  • Se pune supa concentrata si nucile mecinate, amestecam.
  • Odata ce a absorpit tot lichidul oprim focul, adaugam mirodeniile, bulionul si o lingurita de sare amestecam bine.

Punctează această reţetă

DDaniela B

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Adriana

E vorba de pilaf sau sarmale? Că dacă sunt sarmale, nu rezultă în ce sunt învelite, cu ce sunt fierte... Rețeta a rămas la etapa cu umplutura, restul până la final s-a pierdut pe drum

abuz

anonymous

Cred ca sunt bune !

abuz

anonymous

Da sunt f.f.f.bune, Daca sarmalele sunt de post sigur nu se fac cu carne!

abuz

anonymous

Le invelesti in hartie igienica "raw vegan\" sau "de post" ? Un rahat dew reteta. Ai mai puteaz adauga si niste castane "proaspete" adica cu coaja cu tot. Poate iti piere poftas de a inventa retete taqmpite. Pfui !!!

abuz

anonymous

De ce neaparat cu carne de porc pentru vegetarieni nucile țin loc de carne , eu am mâncat si sint foarte bune

abuz

anonymous

Ce e tampenia asta? Sarmalele se fac cu carne de porc, nu cu muci!

abuz

anonymous

Astept sa fac!!!!!!!!!!!!!

abuz