Sarmale de post

Sarmale de post
Felul principal
8 porții
Foarte ușor
1 h 5 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare5 min
Gătire1 oră
  • Legumele se spala si se toaca marunt. Se pune uleiul in tigaie ( 2-3 lingurite), se lasa se incinga si se adauga legumele, treptat. Se calesc foarte rapid. Se adauga si pasta de rosii, semintele, dar si arpacasul. La final, se ia cu o paleta umplutura si se pune, cate putin, pe o foaie de varza, dupa care se ruleaza. Cand sunt gata toate sarmalele, se adauga in vas, se condimenteaza si ( se mai pune si varza tocata pe fundul vasului, dar si deasupra), se baga vasul in cuptorul incalzit, la foc mediu.

    Pofta buna!
SSanatateAcasa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Minmunata aceasta reteta.....felicitari!

abuz

anonymous

Bleah!!!

abuz

anonymous

Excelenta reteta!Ma saturasem de sarmalute cu orez si ciuperci!

abuz

anonymous

Dezgustator

abuz

anonymous

INSIPIDE

abuz

anonymous

Foarte bune sarmale de post

abuz