Sarmale de post

Ingrediente
8
Preparare
Preparare5 min
Gătire1 oră
- Legumele se spala si se toaca marunt. Se pune uleiul in tigaie ( 2-3 lingurite), se lasa se incinga si se adauga legumele, treptat. Se calesc foarte rapid. Se adauga si pasta de rosii, semintele, dar si arpacasul. La final, se ia cu o paleta umplutura si se pune, cate putin, pe o foaie de varza, dupa care se ruleaza. Cand sunt gata toate sarmalele, se adauga in vas, se condimenteaza si ( se mai pune si varza tocata pe fundul vasului, dar si deasupra), se baga vasul in cuptorul incalzit, la foc mediu.
Pofta buna!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Minmunata aceasta reteta.....felicitari!
anonymous
Bleah!!!
anonymous
Excelenta reteta!Ma saturasem de sarmalute cu orez si ciuperci!
anonymous
Dezgustator
anonymous
INSIPIDE
anonymous
Foarte bune sarmale de post