Petitchef

NEGRESA DE POST

Desert
5 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

5

Pentru glazura:

Preparare

  • Se mixeaza toate ingredientele cateva minute dupa care se pune compozitia in tava unsa si tapetata.Se da la cuptor,la foc mic tim de aproximativ 45 minute.
  • Se topeste ciocolata impreuna cu margarina,se toarna pe toata suprafata prajiturii si se presara nuca de cocos.


Poze

NEGRESA DE POST
NEGRESA DE POST - poza 2
NEGRESA DE POST - poza 3
NEGRESA DE POST - poza 4

Întrebări:




Comentarii (13):

13/12/2016

Usor si foooarte gustos!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/02/2014

FFoarte buna reteta!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 20/03/2023

Fac si eu negresa de post de vreo 40 de ani! Masura mea la negresa asta este borcanul de gem(ha ha ha ha!)! Fiului meu ii place mai mult asta decat cea cu unt, oua si lapte! Se mai pot pune in compozitie stafide sau fructe confiate, visine(proaspete, congelate sau din visinata) su chiar rahat(cui ii place). E foarte buna!

(3) (0) Abuz
03/03/2017

Delicioasa :)

(0) (0) Abuz
16/01/2017

Foarte buna si usoara de facut.

(0) (0) Abuz
15/08/2015

DELICIOASA

(0) (0) Abuz
23/12/2014

Este foarte buna aceasta reteta culinara

(0) (0) Abuz
24/11/2013

Delicioasa

(0) (0) Abuz
06/08/2012

Un dulce simplu si bun

(1) (0) Abuz
mthy, 27/11/2011

Est tres, tres bien!!!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa cu dovlecei
Negresa cu dovlecei
8 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa vegana
Negresa vegana
8 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Negresa fara unt
Negresa fara unt
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa cu kit kat ®
Negresa cu kit kat ®
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Negresa – cea mai iubita prajitura de casa Negresa – cea mai iubita prajitura de casa

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează