Se mixeaza toate ingredientele cateva minute dupa care se pune compozitia in tava unsa si tapetata.Se da la cuptor,la foc mic tim de aproximativ 45 minute.
Se topeste ciocolata impreuna cu margarina,se toarna pe toata suprafata prajiturii si se presara nuca de cocos.
Fac si eu negresa de post de vreo 40 de ani! Masura mea la negresa asta este borcanul de gem(ha ha ha ha!)! Fiului meu ii place mai mult asta decat cea cu unt, oua si lapte! Se mai pot pune in compozitie stafide sau fructe confiate, visine(proaspete, congelate sau din visinata) su chiar rahat(cui ii place). E foarte buna!
Comentarii (13):
Usor si foooarte gustos!!
FFoarte buna reteta!!!!
Fac si eu negresa de post de vreo 40 de ani! Masura mea la negresa asta este borcanul de gem(ha ha ha ha!)! Fiului meu ii place mai mult asta decat cea cu unt, oua si lapte! Se mai pot pune in compozitie stafide sau fructe confiate, visine(proaspete, congelate sau din visinata) su chiar rahat(cui ii place). E foarte buna!
Delicioasa :)
Foarte buna si usoara de facut.
DELICIOASA
Este foarte buna aceasta reteta culinara
Delicioasa
Un dulce simplu si bun
Est tres, tres bien!!!