Negresa de post

Desert
5 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

5

Pentru glazura:

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Se mixeaza toate ingredientele cateva minute dupa care se pune compozitia in tava unsa si tapetata.Se da la cuptor,la foc mic tim de aproximativ 45 minute.
  • Se topeste ciocolata impreuna cu margarina,se toarna pe toata suprafata prajiturii si se presara nuca de cocos.
MMIMISOR

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
13/12/2016

Usor si foooarte gustos!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
06/02/2014

FFoarte buna reteta!!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 20/03/2023

Fac si eu negresa de post de vreo 40 de ani! Masura mea la negresa asta este borcanul de gem(ha ha ha ha!)! Fiului meu ii place mai mult asta decat cea cu unt, oua si lapte! Se mai pot pune in compozitie stafide sau fructe confiate, visine(proaspete, congelate sau din visinata) su chiar rahat(cui ii place). E foarte buna!

(3) (0) abuz
03/03/2017

Delicioasa :)

(0) (0) abuz
16/01/2017

Foarte buna si usoara de facut.

(0) (0) abuz
15/08/2015

DELICIOASA

(0) (0) abuz
23/12/2014

Este foarte buna aceasta reteta culinara

(0) (0) abuz
24/11/2013

Delicioasa

(0) (0) abuz
06/08/2012

Un dulce simplu si bun

(1) (0) abuz
mthy, 27/11/2011

Est tres, tres bien!!!

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2