Petitchef

Negresa de post

Desert
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-un castron amestecam uleiul cu zaharul,apoi aduagam gemul si omogenizam bine.Turnam si apa si amestecam pana ce zaharul se topeste.
  • Faina se amesteca cu cacaoa si praful de copt si se toarna in ploaie peste compozitia din castron,pana ce capata o consistenta potrivita.Se omogenizeaza bine.La sfarsit incorporam si nucile taiate cu cutitul.
  • Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina,in care turnam apoi compozitia.Dam totul la cuptorul preincalzit pt cca 30 de minute la foc moderat.
    Aici proaspat scoasa din cuptor.Si aici nu mai buna de mancat.
  • Foarte buna aceasta negresa,mi-a placut tare mult textura,moale si pufoasa si gustul dulce acrisor(de la gem.)Pot spune ca inlocuieste cu succes negresa in zilele de post si nu numai.


Poze

Negresa de post
Negresa de post - poza 2
Negresa de post - poza 3
Negresa de post - poza 4
Negresa de post - poza 5
Negresa de post - poza 6

Întrebări:




Comentarii (13):

laura cioabla, 27/03/2018

Super buna!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
24/11/2016

Foarte buuuun!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/10/2016

Am facut o de n ori

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/05/2015

Am facut acum pornind de la reteta asta, dar am modificat+o putin. Am pus un iaurt, doua oua, cam 300 de gr de zahar, 4 linguri cu ulei, cacao 50 de gr, cateva nuci macinate, praf de copt, un farf de cutit cu bicarbonat alimentar,o esenta de rom, faina si nuca de cocos ptr pudrat. A iesit pufoasa si aromata. Data viitoare fac si o foto! Acum deja platoul e pe terminate! :)

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
13/05/2015

Buna.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
mcab, 24/11/2016

Nu ai inteles ca este de post? Este normal sa-ti iasa pufoasa cand ii pui oua dar asta este de post ....

(1) (0) Abuz
24/11/2016

Am mai facut-o dar cu un borcan de gem.

(0) (0) Abuz
22/04/2016

Futila pt prost!

(0) (0) Abuz
13/05/2015

Ptpost e OK

(0) (0) Abuz
13/05/2015

Este excelenta chiar cand nu se tine post

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa cu dovlecei
Negresa cu dovlecei
8 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Negresa cu kit kat ®
Negresa cu kit kat ®
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Negresa vegana
Negresa vegana
8 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Negresa cimitir halloween
Negresa cimitir halloween
8 porții
50 min
Foarte ușor
3.6 / 5

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Negresa – cea mai iubita prajitura de casa Negresa – cea mai iubita prajitura de casa

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează