Ingrediente: 300 gr zahar 100 ml ulei 600 gr faina 3 linguri cacao 4 linguri gem acrisor (de caise, visine, prune) coaja rasa de lamaie netratata 1 plic zahar...
Ingrediente: 350 g zahar, 125 g ulei, 600 g faina, 3 linguri cacao, 350 ml apa, 4 linguri gem, 100 gr miez nuca taiat marunt, coaja de la o portocala...
Ingrediente: Pentru blat: 1 cana lapte 4oua 2 cani de faina 1 cana de zahar 200g unt 3 linguri cacao 1 lingurita praf de copt Pentru glazura: 100g ciocolata...
Ingrediente: 200 g unt (sau margarina, eu am folosit unt) 200 ml lapte 250 g zahar 250 g faina 100 g cacao neagra de calitate superioara 150 g nuci (eu am...
Ingrediente: 250gr zahar 50 ml ulei 150gr unt 200 ml lapte 1 lingurita praf de copt 2 oua 60 gr faina esenta de vanilie un varf de sare 5 linguri de cacao 30 gr...
Ingrediente: 1 cana apa un varf de cutit sare 1 praf de copt 4 linguri dulceata de caise 1/2 cana ulei 2 cani faina 2 linguri cacao, 1 cana de zahar 1 esenta...
Negresa este una dintre cele mai prajiturile de casa cel mai usor de facut. Este ieftina, rapida si pe placul tuturor, de la mici la mari. Pentru ca este un dulce preferat de aproape toata lumea, exista si varianta „de post”.
Ingrediente: 400 g zahar; 275 ml lapte 50 g cacao 2 plicuri zahar vanilat 200 g unt 350 g faina 5 oua 1 plic praf de copt coaja rasa de portocala o priza sare.
Ingrediente: 300 g zahar 400 g faina(sau cat cere compozitia) 3-4 lg gem de visine 100 ml ulei 300 ml apa 2 lg cacao 2 plic zahar vanilat praf de copt o mana...
Ingrediente: (pentru o tava de 24x35cm): 300 g visine (daca folositi o tava mai mare va trebuie un pic mai multe visine) 7 oua 500 g faina 130 ml lapte 300 g...
Ingrediente: Pentru blat: 200 g unt 120 g zahar 4 oua 3 linguri cacao neagra 2 linguri dulceata de mure 150 g faina 1 praf de copt Pentru crema: 200 g ciocolata...
Ingrediente: o cana(250 ml) zahar pudra o cana nuci macinate 3 linguri cu varf de cacao doua cani faina o cana apa un plic praf de copt un borcan de gem (de...
Ingrediente: 300 g zahar 100 g ulei 600 g faina + 1 lingura 2 linguri pudra de cacao 300 ml apa 4 linguri gem acrisor (de caise sau de visine, de...