Blatul este facut dupa reteta clasica. Topim intr-o cratita untul, laptele, zaharul si cacao.Racim compozitia si apoi adaugam galbenusurile cate unul.Adaugan faina in ploaie amestecata cu praful de copt. Batem spuma albusurile si le incorporam in amestecul de cacao care a iesit ca o smantana mai groasa. Lasam la cuptor cam 45 min - o ora.Verificam cu scobitoarea.
Dupa ce s-a copt si odihnit putin facem glazura astfel: Pe baie de aburi punem frisca lichida si ciocolata.Le topim si dupa 2-3 min o punem peste blat. Pofta buna!
Comentarii (87):
Tocmai ce am preparat-o! Este usor de facut si f buna, eu am pus in aluat nosye nuca si niște gem. Recomand!
Delicioasă
Super!!!!!
Minunata!
Foarte buna!!!!!!!!!!!!!!!
Acum este LA cuptor. Sper sa iasa bine.Nu cred ca o sa iasa bine fiindca am doar 8 ani!.!!..!
Mie îmi place, este o prăjitură la îndemâna oricui şi ieftină şi uşor de făcut, nepretenţioasă. Rezultatul e ok.
Super buna su usor de facut :P
Super gustoasa
O reteta usoara,rapida si gustoasa!!!!!