Negresa
Ingrediente
8
Pentru blat:
Pentru glazura:
Cost estimat: 3.84Euros€ (0.48€/porție)
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 oră
- Blatul este facut dupa reteta clasica.
Topim intr-o cratita untul, laptele, zaharul si cacao.Racim compozitia si apoi adaugam galbenusurile cate unul.Adaugan faina in ploaie amestecata cu praful de copt.
Batem spuma albusurile si le incorporam in amestecul de cacao care a iesit ca o smantana mai groasa.
Lasam la cuptor cam 45 min - o ora.Verificam cu scobitoarea.
Dupa ce s-a copt si odihnit putin facem glazura astfel:
Pe baie de aburi punem frisca lichida si ciocolata.Le topim si dupa 2-3 min o punem peste blat.
Pofta buna!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 643Kcal
- Carbo: 76.6g
- Grăsimi: 30.5g
- Grăsimi sat.: 19.1g
- Proteine: 13.2g
- Fibre: 3.6g
- Zahăr: 34.7g
- ProPoints: 17
- SmartPoints: 28
Informații nutriționale pentru 1 porție (205g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
M
madalina_ioana_1989
Tocmai ce am preparat-o! Este usor de facut si f buna, eu am pus in aluat nosye nuca si niște gem. Recomand!
am gătit această rețetă
Florentina
Delicioasă
am gătit această rețetă
anonymous
Super!!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Minunata!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna!!!!!!!!!!!!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Acum este LA cuptor. Sper sa iasa bine.Nu cred ca o sa iasa bine fiindca am doar 8 ani!.!!..!
anonymous
Mie îmi place, este o prăjitură la îndemâna oricui şi ieftină şi uşor de făcut, nepretenţioasă. Rezultatul e ok.
anonymous
Super buna su usor de facut :P
anonymous
Super gustoasa
anonymous
O reteta usoara,rapida si gustoasa!!!!!
Punctează această reţetă