Negresa specială

Desert
Foarte ușor
45 min

Cu nuca si migdale

Ingrediente

8

Glazura:

Preparare

Preparare10 min
Gătire35 min
  • Încingem cuptorul la 180 grade C.
    Ungem o tavă de 32x24 cm cu unt.
    Cernem într-un castron făina cu praful de copt și sarea.
    Topim untul în bain-marie.

    Cernem cacao, o adăugăm în untul fierbinte și amestecăm bine cu un tel.
    Adăugăm zahărul și batem bine cu mixerul.
    Adăugăm esența de vanilie și încorporăm ouăle, unul câte unul, amestecând bine după fiecare.

    Lăsăm mixerul și adăugăm făina amestecând ușor cu o lingură.
    Adăugăm nuca și amestecăm ușor.
    Compoziția se pune în tavă și se dă la cuptor pentru 30-35 minute.
    Se lasă la răcit în tavă.

    Pentru glazură topim ciocolata în bain-marie, adăugăm vinul și smântâna și amestecăm bine.

    Se taie negresa în pătrățele de 5x5cm și se întinde glazura.
    Fiecare bucățică se ornează cu câte o migdală.

    Se servește după cel puțin o oră.

    Poftă bună!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

A iesit foarte buna!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna reteta, am folosit fructoza in loc de zahar. E bestiala!!!

am gătit această rețetă
abuz

olga

Am facut-o, dar n-am amestecat migdale cu nuca. Am folosit doar migdale, atat in negresa, cat si la ornat.

abuz

anonymous

Buna!

abuz

anonymous

Delicios!

abuz

anonymous

Delicioasa

abuz

anonymous

Buna rauuuuuu

abuz

anonymous

Superrrrrrrrrr preferata mea

abuz

anonymous

SUPER!

abuz

anonymous

Cu adevarat , Excelenta!!!!

abuz
  • pagina 1 / 3