Petitchef

Negresa cu visine si ciocolata

Desert dulce-acrisor

Desert
8 porții
30 min
45 min
Ușor

Ingrediente

8

(pentru o tava de 24x35cm):

Pentru sosul de ciocolata:

Preparare

  • Se scot samburii de la visine, si visinile se pun la scurs intr o sita sucul lasat de visine il strangeti pentru ca il folosim la final.

    Ouale se mixeaza cu zaharul pana cand isi dubleaza volumul si devin ca o crema.
    Se adauga uleiul in ploaie si se amesteca foarte bine.

    Se adauga si laptele, iar apoi faina putin cate putin amestecata in prealabil cu cacaoa si praful de copt.

    Se amesteca cu o lingura de jos in sus pana la incorporarea totala a fainii.

    Compozitia rezultata se toarna intr o tava tapetata cu hartie de copt si peste ea se adauga visinele.

    Se da tava la cuptor la 175 grade pentru 35-45 minute sau pana trece testul cu scobitoarea.
    Cand este gata se lasa sa se raceasca si se pregateste sosul de ciocolata.

    Intr o craticioara se pune sucul lasat de visine si se incalzeste pe foc.

    Cand incepe sa fiarba, se stinge focul si se adauga ciocolata si untul.

    Se amesteca bine pana la topirea acestora rezulta un sos dulce acrisor foarte bun.

    Se taie negresa in patratele si se torna sosul peste ea in tava, avand grija ca sosul sa patrunda printre taieturi.

    Se lasa prajitura cateva ore la frigider si se serveste cu pofta.

Rețete inrudite

YouTube

Negresa vegana


Întrebări:




Comentarii (17):

17/10/2013

Musai trebuie s-o incerc!!!

(0) (0) Abuz
01/10/2013

Pare buna si usor de realizat...

(0) (0) Abuz
29/09/2013

Este o prajitura excelenta adorata de austrieci

(0) (0) Abuz
29/09/2013

Mi se pare mult uleiul.

(0) (0) Abuz
28/09/2013

Eu mai pun si nuca in coca rezultata

(0) (0) Abuz
27/09/2013

Merita incercata

(0) (0) Abuz
27/09/2013

Merita sa o fac in acest sfarsit de saptamana.

(0) (0) Abuz
26/09/2013

Gustoasa !

(0) (0) Abuz
26/09/2013

F buna

(0) (0) Abuz
26/09/2013

O fac si eu sambata.sper ca o sa placa tuturor.

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa vegana
Negresa vegana
8 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Negresa cu dovlecei
Negresa cu dovlecei
8 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa fara unt
Negresa fara unt
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa cu kit kat ®
Negresa cu kit kat ®
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează