Petitchef

Negresa cu ciocolata si glazura

faina zahar ciocolata

Desert
8 porții
30 min
1 oră
Ușor

Ingrediente

8

Negresa:

Glazura:

Preparare

  • Pregatiti tava de cuptor: ungeti-o cu unt, apoi adaugati hartie de copt.
  • Pisati sau dati prin masina de tocat nucile.
    Intr-un castron amestecati bine 2 linguri de zahar cu branza crema, apoi lasati-le deoparte pentru ca zaharul sa se topeasca.
    Puneti untul, ciocolata si cacaua la fiert la bain-marie pana se topesc. Amestecati bine. (daca nu aveti ciocolata se pot folosi in loc 3 linguri de cacao).
  • Intr-un alt castron amestecati cu mixerul ouale impreuna cu restul de zahar. Apoi adaugati compozitia unt/ciocolata realizata anterior si amestecati bine pana cand aluatul devine ciocolatiu.
  • In alt castron amestecati faina cu nucile pisate, incorporati apoi cu aluatul obtinut anterior.
    Puneti jumatate din compozitie in tava pregatita anterior. Deasupra puneti compozitia cu branza crema. Adaugati cealalta jumatate din aluatul cu ciocolata, deasupra celui cu branza crema. Dati tava in cuptorul incins la 180grade celsius, 40-45 minute. Intre timp preparam glazura:
  • Amestecati untul, ciocolata, cacaua si laptele la bain marie (daca nu aveti ciocolata se pot folosi in schimb 2 linguri de cacao). Adaugati zaharul si amestecati bine cu mixerul. Daca compozitia este prea groasa adaugati un pic de lapte.
  • Adaugati glazura deasupra ei dupa 15-20 minute dupa ce ati scos-o din cuptor. Deasupra puneti pune jumatati din miez de nuca.

Rețete inrudite

YouTube

Negresa vegana


Întrebări:




Comentarii (24):

29/06/2016

Miau iesit excelente !!!.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
16/08/2024

Arata foarte bine. Mîine o incerc și revin cu părerile .

(0) (0) Abuz
Machilleos, 15/11/2020

Cred ca e f buna o sa incerc de Craciun
Referitor la persoana care a dat o stea pentru ca nu coace as vrea sa o intreb ce cauta pe acest site?
(I don’t cook) this is not for you Miss, is only for people which like to learn from others
Get out of this site we no need your 1 star just because you have no clue

(0) (0) Abuz
17/03/2015

Asta da negresa Super!!!
Multumesc pt. reteta.

(0) (0) Abuz
10/06/2014

I don't cook

(0) (0) Abuz
09/01/2014

Super reteta.....

(0) (0) Abuz
10/11/2013

Excelente

(0) (0) Abuz
25/09/2013

Bun

(0) (0) Abuz
12/05/2013

DELICIOASA!!!

(0) (0) Abuz
15/02/2013

Fff buna

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Negresa cu dovlecei
Negresa cu dovlecei
8 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa fara unt
Negresa fara unt
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa vegana
Negresa vegana
8 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Negresa cu kit kat ®
Negresa cu kit kat ®
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Negresa cimitir halloween
Negresa cimitir halloween
8 porții
50 min
Foarte ușor
3.6 / 5

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează