Negresa cu ciocolata si glazura

faina zahar ciocolata
Ingrediente
8
Negresa:
Glazura:
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 oră
- Pregatiti tava de cuptor: ungeti-o cu unt, apoi adaugati hartie de copt.
- Pisati sau dati prin masina de tocat nucile.
Intr-un castron amestecati bine 2 linguri de zahar cu branza crema, apoi lasati-le deoparte pentru ca zaharul sa se topeasca.
Puneti untul, ciocolata si cacaua la fiert la bain-marie pana se topesc. Amestecati bine. (daca nu aveti ciocolata se pot folosi in loc 3 linguri de cacao). - Intr-un alt castron amestecati cu mixerul ouale impreuna cu restul de zahar. Apoi adaugati compozitia unt/ciocolata realizata anterior si amestecati bine pana cand aluatul devine ciocolatiu.
- In alt castron amestecati faina cu nucile pisate, incorporati apoi cu aluatul obtinut anterior.
Puneti jumatate din compozitie in tava pregatita anterior. Deasupra puneti compozitia cu branza crema. Adaugati cealalta jumatate din aluatul cu ciocolata, deasupra celui cu branza crema. Dati tava in cuptorul incins la 180grade celsius, 40-45 minute. Intre timp preparam glazura: - Amestecati untul, ciocolata, cacaua si laptele la bain marie (daca nu aveti ciocolata se pot folosi in schimb 2 linguri de cacao). Adaugati zaharul si amestecati bine cu mixerul. Daca compozitia este prea groasa adaugati un pic de lapte.
- Adaugati glazura deasupra ei dupa 15-20 minute dupa ce ati scos-o din cuptor. Deasupra puneti pune jumatati din miez de nuca.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Miau iesit excelente !!!.
am gătit această rețetă
anonymous
Arata foarte bine. Mîine o incerc și revin cu părerile .
M
Machilleos
Cred ca e f buna o sa incerc de Craciun
Referitor la persoana care a dat o stea pentru ca nu coace as vrea sa o intreb ce cauta pe acest site?
(I don’t cook) this is not for you Miss, is only for people which like to learn from others
Get out of this site we no need your 1 star just because you have no clue
anonymous
Asta da negresa Super!!!
Multumesc pt. reteta.
anonymous
I don't cook
anonymous
Super reteta.....
anonymous
Excelente
anonymous
Bun
anonymous
DELICIOASA!!!
anonymous
Fff buna
Punctează această reţetă