Home
Rețete
Gustări
Negresa
Retete cu ciocolata
Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
Negresa de Paste (cu oua de ciocolata)
Daca v-au ramas oua de ciocolata de la Paste, veti putea sa le folositi la aceasta negresa. O idee de a folosi ciocolata ramasa si un desert de impartit cu intreaga familie :-)
Ingrediente
8
Cost estimat: 2.47Euros € (0.31€/porție)
Preparare
Preincalziti cuptorul la 180°C. Frecati ouale cu zaharul, incorporati faina.
Topiti ouale de ciocolata si incorporati-le in preparat.
Varsati compozitai in tava de copt (20/20 cm) unsa cu unt si coaceti 20 minute.
Gata!
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 278Kcal
Carbo: 17.7g
Grăsimi: 19.6g
Grăsimi sat.: 11g
Proteine: 7.3g
Fibre: 0.3g
Zahăr: 11.7g
ProPoints: 8
SmartPoints:
12
Informații nutriționale pentru 1 porție (88g)
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete