Petitchef

NEGRESA CU CREMA DE CIOCOLATA

Desert
4 porții
25 min
30 min
Ușor

Ingrediente

4

Pentru blat:

Pentru crema:

Preparare

  • 1. Untul, topit la afoc mic pe aragz ( sau chiar in microunde) se pune intr-un bol, se lasa putin la topit, apoi se mixeaza, pana se incheaga din nou si rezulta un fel de spuma.
  • 2.Apoi, separam albusurile de galbenusuri, iar galbenusurile le adaugam peste aceasta spuma de unt, unul cate unul, avand grija sa amestecam bine.
  • 3. Adaugam in acest amestec faina si cacao amestecate ( si preferabil cernute), punem si dulceata si incorporam bine toate ingredientele.
  • 4. In ultima faza, peste aluat punem si albusurile pe care le-am batut spuma cu un praf de sare.
  • 5. Turnam aluatul intr-o tava tapetata si dam la copt, la foc mediu, circa 20 de minute.
  • 6. Intre timp preparam crema de ciocolata, astfel: topim ciocolata cu untul si smantana, la foc mic. Omogenizam si lasam putin sa se racoreasca, apoi adaugam coniacul. Punem crema la congelator, 30 de minute.

    Dupa ce crema s-a racit, cu ajutorul unui mixer, mixam foarte bine totul pana ce rezulta o spuma aerata de ciocolata.
  • 7. Peste blatul racit intindem crema si presaram nuci copate si maruntite. De-li-cio-sa!

Rețete inrudite

YouTube

Negresa vegana


Poze

NEGRESA CU CREMA DE CIOCOLATA
NEGRESA CU CREMA DE CIOCOLATA - poza 2

Întrebări:




Comentarii (15):

23/01/2014

Super marfă

(0) (0) Abuz
29/05/2013

Super si usor de preparat

(0) (0) Abuz
28/04/2013

Cu adevarat delicioasa!

(0) (0) Abuz
21/03/2013

!!!!!1

(0) (0) Abuz
17/02/2013

Foarte gustoasa

(0) (0) Abuz
22/01/2013

Mmmmmmmmm super delicios

(0) (0) Abuz
24/12/2012

Bunisoara

(0) (0) Abuz
03/11/2012

Extraordinar de buna

(0) (0) Abuz
19/10/2012

Arata excelent, merita incercata de Craciun.

(0) (0) Abuz
11/07/2012

Super tare

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Negresa vegana
Negresa vegana
8 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Negresa cu dovlecei
Negresa cu dovlecei
8 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa fara unt
Negresa fara unt
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa cu kit kat ®
Negresa cu kit kat ®
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Negresa cimitir halloween
Negresa cimitir halloween
8 porții
50 min
Foarte ușor
3.6 / 5

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează