Negresa vegana
Dragi prieteni vegani, avem o reteta gourmet de oferit si ceva ne spune ca nu va va lasa indiferenti ;-)
Ingrediente
8
Materiale
- tava patrata de 22 cm
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
Topiti ciocolata si adaugati tofu cremos. Amestecati bine.
Apoi adaugati zaharul, extractul de vanilie si laptele de migdale. Amestecati bine. Finalizati adaugand faina si praful de copt și amestecați pana obtineti un amestec omogen.
Tapetati tava cu hartie pergament (nu o ungeti cu unt, deoarece nu se utilizeaza produse lactate).Turnati preparatul si nivelati.
Coaceti 25 minute la 180°C.
Gata !
Observații
Erata : in video este trecut de agent de crestere drojdia, corect este praf de copt.
Versinea fara gluten : inlocuti faina cu amidon de porumb!
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
G
guica,
21/05/2021
Cred ca ar merge foarte bine si niste nuci taiate mai mare in compozitie.