Topim ciocolata impreuna cu untul la foc f mic, Cand sunt complet topite, stingem focul, adaugam tot zaharul si amestecam.
Lasam compozitia sa se raceasca putin. Cand este calduta adaugam cele 6 oua unul cate unul amestecand bine dupa fiecare,Dupa ce am incorporat ouale, adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam pana la omogenizare.
Amestecam laptele condensat cu nuca de cocos si migdalele care trebuie sa fie ffff fin macinate. Daca nu aveti migdale puteti pune numai nuca de cocos (160 g). Daca laptele dumneavoastra condensat nu este indulcit, adaugati 1-2 linguri de zahar pudra.
Intr-o tava de 20X30 tapetata cu unt si faina, pnuem jumatate din compozitia de ciocolata peste care punem din loc in loc, cu ajutorul unei linguri, inima de cocos.
Punem compozitia de ciocolata ramasa iar pe deasupra inima de cocos. Amestecam cele doua compozitii cu ajutorul unui betigas pt frigarui sau cu varful unui cutit. Sa amestecati mai bine decat am facut-o eu.
O dam la cuptorul preincalzit la 170 grade pentru 45-50 minute. Oricum faceti proba cu betigasul si cand iese curat e gata prajiturica,Creste foarte mult si miezul ramane umed.
Comentarii:
Bunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ingenios!