Incalziti cuptorul la 200 grade celsius. Ungeti cu unt fundul unei tavi pentru cuptor, apoi acoperiti-l cu hartie de copt.
Intr-un castron amestecati faina cu sarea.
Asezati bucatile de ciocolata si cele de unt intr-o cratita, puneti-le la fiert la bain-marie pana cand se topesc ingredientele amestecand din cand in cand.Opriti focul, dar lasati in continuare cratita deasupra apei fierte si adaugati atat zaharul tos, cat si cel brun.
Amestecati pana se combina bine ingredientele, luati cratita de pe foc si lasati compozitia sa ajunga la temperatura camerei pentru a adauga 3 oua, amestecati bine, apoi adaugati si celelalte 2 oua, esenta de vanilie si mixati bine cu telul. Presarati apoi amestecul de faina si sare peste compozitia obtinuta anterior si fulgii de cocos, amestecand cu o spatula/lingura de data aceasta (nu cu telul).
Puneti aluatul in tava de copt si nivelati bine deasupra. Coaceti la foc potrivit 30 minute sau verificati cu scobitoarea pana cand este coapta. Dupa ce o scoateti din cuptor lasati-o sa se raceasa, apoi puteti s-o taiati.
Comentarii:
Very good ..yummy
Pentru cei care doresc sa scrie, in limba Engleza
:)
Cam aiurea reteta!
VERIII GUD
Ce bine arata ~iamiiii :* :*
Prea mult zahar
Buuuun si delicios
Super!!!
Ceva original!
Interesanta!