Negresa cu dovlecei

Gustări
Foarte ușor
40 min

O negresa super dulce, usor de facut si fara grasime! Pentru a avea un desert pufos, am adaugat ... dovlecei! O reteta perfecta pentru cei cu alergii si intolerante la gluten si lactoza, cu conditia ca ciocolata sa fie neagra

Ingrediente

8

Materiale

  • Mixer electric
  • tava
  • chopper

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Negresa cu dovlecei - Preparare etapa 1Separati albusurile de galbenusuri. Adaugati zaharul peste galbenusuri si amestecati pana cand amestecul devine alb. Se adauga amidonul de porumb, sarea si se amesteca bine.
  • Negresa cu dovlecei - Preparare etapa 2Curatati dovleceii si puneti-i in chopper. Tocati-i si puneti-i peste amestecul anterior.
  • Negresa cu dovlecei - Preparare etapa 3Se topeste ciocolata si se adauga peste. Se amesteca bine.
  • Negresa cu dovlecei - Preparare etapa 4Bateti albusurile pana cand se ingroasa si adaugati-le usor la amestec, ridicand aluatul de jos in sus cu miscari lente.
  • Negresa cu dovlecei - Preparare etapa 5Se toarna aceast amestec intr-o tava unsa, apoi se aranjeaza miezurile de nuca deasupra.
  • Negresa cu dovlecei - Preparare etapa 6Coaceti 20 minute 180°C.
  • Negresa cu dovlecei - Preparare etapa 7Gata!

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: