Negresa de post - petitchef

Desert
Foarte ușor
1 h 5 m

Simpla, gustoasa si pufoasa...negresa de post

Ingrediente

10

Materiale

  • tava de copt rotunda sau patrata

Preparare

Preparare10 min
Timp așteptare30 min
Gătire25 min
  • Intr-un castron mare se freaca zaharul cu uleiul.
  • Se adauga bicarbonatul "stins" cu zeama de lamaie, coaja rasa de la lamaie, zaharul vanilat, gemul (de caise, visine, prune) si 300 ml apa.
  • Dupa ce totul s-a omogenizat perfect, se adauga treptat, faina cernuta impreuna cu cacaoa si miezul de nuca tocat marunt.
  • Se amesteca pana se obtine un aluat nu prea tare si se punte intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  • Se preincalzeste cuptorul la 220˚. Se pune tava in cuptor si se coace 25-30 minute.
  • Negresa de post - Petitchef - Preparare etapa 6Se taie in tava si se scoate pe un gratar si se lasa sa se raceasca.
    SAU
    O puteti scoate pe un gratar sa se raceasca.
  • Negresa de post - Petitchef - Preparare etapa 7Se serveste simpla, pudrata cu nuca de cocos, cu frisca vegetala sau cu glazura de ciocolata.

Punctează această reţetă

Observații

Frisca vegetala este optionala.
Puteti face o glazura de ciocolata.

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: