Petitchef

Negresa de post - Petitchef

Simpla, gustoasa si pufoasa...negresa de post

Desert
10 porții
10 min
30 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

10

Materiale

  • tava de copt rotunda sau patrata

Preparare

  • Intr-un castron mare se freaca zaharul cu uleiul.
  • Se adauga bicarbonatul "stins" cu zeama de lamaie, coaja rasa de la lamaie, zaharul vanilat, gemul (de caise, visine, prune) si 300 ml apa.
  • Dupa ce totul s-a omogenizat perfect, se adauga treptat, faina cernuta impreuna cu cacaoa si miezul de nuca tocat marunt.
  • Se amesteca pana se obtine un aluat nu prea tare si se punte intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  • Se preincalzeste cuptorul la 220˚. Se pune tava in cuptor si se coace 25-30 minute.
  • Etapa 6 - Negresa de post - Petitchef
    Se taie in tava si se scoate pe un gratar si se lasa sa se raceasca.
    SAU
    O puteti scoate pe un gratar sa se raceasca.
  • Etapa 7 - Negresa de post - Petitchef
    Se serveste simpla, pudrata cu nuca de cocos, cu frisca vegetala sau cu glazura de ciocolata.

Observații:

Frisca vegetala este optionala.
Puteti face o glazura de ciocolata.



Poze

Negresa de post - Petitchef
Negresa de post - Petitchef - poza 2
Negresa de post - Petitchef - poza 3
Negresa de post - Petitchef - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Negresa cu dovlecei
Negresa cu dovlecei
8 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa cu kit kat ®
Negresa cu kit kat ®
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Negresa vegana
Negresa vegana
8 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Negresa cimitir halloween
Negresa cimitir halloween
8 porții
50 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Negresa fara unt
Negresa fara unt
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Negresa – cea mai iubita prajitura de casa Negresa – cea mai iubita prajitura de casa

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează