Negresa de post - petitchef
Simpla, gustoasa si pufoasa...negresa de post
Ingrediente
10
Materiale
- tava de copt rotunda sau patrata
Preparare
Preparare10 min
Timp așteptare30 min
Gătire25 min
- Intr-un castron mare se freaca zaharul cu uleiul.
- Se adauga bicarbonatul "stins" cu zeama de lamaie, coaja rasa de la lamaie, zaharul vanilat, gemul (de caise, visine, prune) si 300 ml apa.
- Dupa ce totul s-a omogenizat perfect, se adauga treptat, faina cernuta impreuna cu cacaoa si miezul de nuca tocat marunt.
- Se amesteca pana se obtine un aluat nu prea tare si se punte intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
- Se preincalzeste cuptorul la 220˚. Se pune tava in cuptor si se coace 25-30 minute.
Se taie in tava si se scoate pe un gratar si se lasa sa se raceasca.
SAU
O puteti scoate pe un gratar sa se raceasca.Se serveste simpla, pudrata cu nuca de cocos, cu frisca vegetala sau cu glazura de ciocolata.
Observații
Frisca vegetala este optionala.
Puteti face o glazura de ciocolata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!