Ingrediente: 400 g zahar; 275 ml lapte 50 g cacao 2 plicuri zahar vanilat 200 g unt 350 g faina 5 oua 1 plic praf de copt coaja rasa de portocala o priza sare.
Ingrediente: (pentru o tava de 24x35cm): 300 g visine (daca folositi o tava mai mare va trebuie un pic mai multe visine) 7 oua 500 g faina 130 ml lapte 300 g...
Ingrediente: Pentru blat: 200 g unt 120 g zahar 4 oua 3 linguri cacao neagra 2 linguri dulceata de mure 150 g faina 1 praf de copt Pentru crema: 200 g ciocolata...
Ingrediente: Pentru blat: 1 cana lapte 4oua 2 cani de faina 1 cana de zahar 200g unt 3 linguri cacao 1 lingurita praf de copt Pentru glazura: 100g ciocolata...
Ingrediente: 250gr zahar 50 ml ulei 150gr unt 200 ml lapte 1 lingurita praf de copt 2 oua 60 gr faina esenta de vanilie un varf de sare 5 linguri de cacao 30 gr...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: o cana(250 ml) zahar pudra o cana nuci macinate 3 linguri cu varf de cacao doua cani faina o cana apa un plic praf de copt un borcan de gem (de...
Ingrediente: Pentru negresa : 4 linguri de faina 3 linguri zahar 1 lingurita cacao 1/2 lingurita praf de copt 1 ou mic 3 linguri de lapte (3-4 2 linguri ulei...
Ingrediente: 150 g ciocolata amaruie 125 g unt 2 oua 100 g zahar 100 g faina 1/4 lingurita praf de copt 200 g mascarpone cacao dulce oua mici de ciocolata...
Ingrediente: 250 ml lapte 220 g faina 125 g zahar granulat 5 linguri de miere de albine poliflora 1 lingurita bicarbonat 30 g cacao pudra 125 g unt 2 oua...