Fondant de ciocolată la air fryer
Cufundați-vă într-o aventură cu ciocolată cu fondantul nostru de ciocolată gătit la perfecțiune datorită friteuzei cu aer! Descoperiți plăcerea de a savura un desert delicios, pregătit în cel mai scurt timp grație Air Fryer-ului nostru de încredere. Fiecare mușcătură este o explozie de arome, cu o textură moale și o inimă curgătoare de ciocolată caldă... Ușor de făcut și chiar mai ușor de savurat, acest fondant de ciocolată va fi deveni un must-have acasă! PS: Ne place să adăugăm înghețată de vanilie lângă fondantul încă fierbinte ;-)
Ingrediente
Materiale
- Castron
- tel
- Tigaie
- Ramekins
- Friteuza cu aer (Airfryer)
Preparare
Spargeți ouăle în bolul de salată și adaugați zahărul. (Puteți adăuga aromă de vanilie la acest pas dacă alegeți să o utilizați)
Bateți până când amestecul face puțină spumă.
Adăugați făina dintr-o dată. Bateți pentru a obține o pastă omogenă.Dați deoparte.
Într-o cratiță puneți ciocolata ruptă în bucăți și adăugați untul tăiat bucățele.
Topiți totul la foc mic. În caz contrar, topiți amestecul în cuptorul cu microunde.
Adăugați amestecul topit la aluatul anterior. Amestecați cu telul.
Puneti aluatul în vasele Ramekins după ce le-ați uns cu unt.
Puneți vasele Ramekins în friteuza cu aer setată la 210°C. Gătiți timp de 6 până la 7 minute pentru a obține un miez curgător. Gata!
Gata!
Observații
Nu aveți o friteuză cu aer?
Puteți coace fondantele în cuptor.
Pur și simplu preîncălziți-l la 210°C. Timpul de gătire va fi aproximativ echivalent. (6 până la 7 minute)
Preferați un format de tăiat?
Alegeți o formă rotundă și prelungiți puțin timpul de gătire (aproximativ 5 minute).