Fondant de ciocolată la air fryer

Desert
Foarte ușor
16 min

Cufundați-vă într-o aventură cu ciocolată cu fondantul nostru de ciocolată gătit la perfecțiune datorită friteuzei cu aer! Descoperiți plăcerea de a savura un desert delicios, pregătit în cel mai scurt timp grație Air Fryer-ului nostru de încredere. Fiecare mușcătură este o explozie de arome, cu o textură moale și o inimă curgătoare de ciocolată caldă... Ușor de făcut și chiar mai ușor de savurat, acest fondant de ciocolată va fi deveni un must-have acasă! PS: Ne place să adăugăm înghețată de vanilie lângă fondantul încă fierbinte ;-)

Ingrediente

8

Materiale

  • Castron
  • tel
  • Tigaie
  • Ramekins
  • Friteuza cu aer (Airfryer)

Preparare

Preparare10 min
Gătire6 min
  • Fondant de ciocolată la Air Fryer - Preparare etapa 1Spargeți ouăle în bolul de salată și adaugați zahărul. (Puteți adăuga aromă de vanilie la acest pas dacă alegeți să o utilizați)
  • Fondant de ciocolată la Air Fryer - Preparare etapa 2Bateți până când amestecul face puțină spumă.
  • Fondant de ciocolată la Air Fryer - Preparare etapa 3Adăugați făina dintr-o dată. Bateți pentru a obține o pastă omogenă.Dați deoparte.
  • Fondant de ciocolată la Air Fryer - Preparare etapa 4Într-o cratiță puneți ciocolata ruptă în bucăți și adăugați untul tăiat bucățele.
  • Fondant de ciocolată la Air Fryer - Preparare etapa 5Topiți totul la foc mic. În caz contrar, topiți amestecul în cuptorul cu microunde.
  • Fondant de ciocolată la Air Fryer - Preparare etapa 6Adăugați amestecul topit la aluatul anterior. Amestecați cu telul.
  • Fondant de ciocolată la Air Fryer - Preparare etapa 7Puneti aluatul în vasele Ramekins după ce le-ați uns cu unt.
  • Fondant de ciocolată la Air Fryer - Preparare etapa 8Puneți vasele Ramekins în friteuza cu aer setată la 210°C. Gătiți timp de 6 până la 7 minute pentru a obține un miez curgător. Gata!
  • Fondant de ciocolată la Air Fryer - Preparare etapa 9Gata!

Punctează această reţetă

Observații

Nu aveți o friteuză cu aer?

Puteți coace fondantele în cuptor.
Pur și simplu preîncălziți-l la 210°C. Timpul de gătire va fi aproximativ echivalent. (6 până la 7 minute)

Preferați un format de tăiat?

Alegeți o formă rotundă și prelungiți puțin timpul de gătire (aproximativ 5 minute).

Echipamente de gătit

friteuza cu aer
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: