Fondant de ciocolată ultra gourmet, fără zahăr adăugat!
Să ne bucurăm de un desert bun ultra gourmet și ușor, care este acest fondant de ciocolată! Și marea lui valoare este că nu are zahăr adăugat! Doar 4 ingrediente vor alcătui acest desert garantat fără gluten și vegan ;-)
Ingrediente
4
Preparare
Preparare5 min
Gătire12 min
- Topiți ciocolata cu margarina și laptele de orez fie la cuptorul cu microunde, fie la bain marie.
- Odată ce aceste ingrediente s-au topit, adăugați amidonul de porumb și amestecați.
- Împărțiți amestecul în cupe de brioșe pre-unse (dacă nu aveți din silicon).
- Coaceți timp de 12 minute la 200° C.
- Lasați să se raceasca 5 minute inainte de a scoate din forma si... savurați!
Observații
Cum să ai un interior care curge? Pentru aceasta, avem două soluții:
*reduceți timpul de gătire de la 12 la 10 minute
* adaugați un pătrat de ciocolata în centru ;-)
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!