Petitchef

Coeurs fondants cu praline de ciocolata

Un adevarat festin pentru papilele gustative!

Desert
4 porții
15 min
20 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Incalziti cuptorul la 180 °C.
    Ungeti bolurile cu unt.
  • Taiati pralinele de ciocolata in bucati si portionati untul.
    Separati albusurile de galbenusuri. Bateti albusurile spuma cu un praf de sare.
  • Topiti ciocolata impreuna cu untul in cuptorul cu microunde timp de 2 minute.
    Intr-un castron amestecati zaharul cu amidonul si faina.
    Adaugati galbenusurile si amestecati energic.
    Turnati ciocolata topita si amestecati bine.
    Incorporati cu delicatete si albusul.
  • Turnati compozitia in vase si umpleti 3/4 formele /vasele de Ramekins. Adaugati cate 2 patratele de ciocolata neagra in fiecare forma, apoi turnati si restul de aluat de ciocolata.
    Coaceti timp de 18 minute.
  • Scoateti cu grija din cuptor, pudrati cu zahar pudra si lasati sa se raceasca timp de 5 minute.
    Scoateti din forme si serviti calde.


Întrebări:




Comentarii:

cinela, 12/03/2021

Drojdie? nu cumva este praf de copt sau amoniac? drojdie alba?

(0) (0) Abuz
02/02/2021

Se gasesc in Selgros ,dar scumpe

(0) (0) Abuz
18/11/2016

Deci pralinele se topesc.
Acele boluri se gasesc si in Selgros

(0) (0) Abuz
20/09/2016

Mi se pare cam mult 18 minute. 15 min este mai bine.

(0) (0) Abuz
04/05/2015

Unde se gasesc bolurile Ramekin?.......
Magazin IKEA Bucuresti

(0) (0) Abuz
04/05/2015

Unde se gasesc bolurile Ramekin?

(0) (0) Abuz
04/05/2015

Yummy , yummy...

(0) (0) Abuz
04/05/2015

Delicioase

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează