Coeurs fondants cu praline de ciocolata

Coeurs fondants cu praline de ciocolata
Desert
Ușor
35 min

Un adevarat festin pentru papilele gustative!

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Incalziti cuptorul la 180 °C.
    Ungeti bolurile cu unt.
  • Taiati pralinele de ciocolata in bucati si portionati untul.
    Separati albusurile de galbenusuri. Bateti albusurile spuma cu un praf de sare.
  • Topiti ciocolata impreuna cu untul in cuptorul cu microunde timp de 2 minute.
    Intr-un castron amestecati zaharul cu amidonul si faina.
    Adaugati galbenusurile si amestecati energic.
    Turnati ciocolata topita si amestecati bine.
    Incorporati cu delicatete si albusul.
  • Turnati compozitia in vase si umpleti 3/4 formele /vasele de Ramekins. Adaugati cate 2 patratele de ciocolata neagra in fiecare forma, apoi turnati si restul de aluat de ciocolata.
    Coaceti timp de 18 minute.
  • Scoateti cu grija din cuptor, pudrati cu zahar pudra si lasati sa se raceasca timp de 5 minute.
    Scoateti din forme si serviti calde.

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

cinela

Drojdie? nu cumva este praf de copt sau amoniac? drojdie alba?

abuz

anonymous

Se gasesc in Selgros ,dar scumpe

abuz

anonymous

Deci pralinele se topesc.
Acele boluri se gasesc si in Selgros

abuz

anonymous

Mi se pare cam mult 18 minute. 15 min este mai bine.

abuz

anonymous

Unde se gasesc bolurile Ramekin?.......
Magazin IKEA Bucuresti

abuz

anonymous

Unde se gasesc bolurile Ramekin?

abuz

anonymous

Yummy , yummy...

abuz

anonymous

Delicioase

abuz