Coeurs fondants cu praline de ciocolata

Un adevarat festin pentru papilele gustative!
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Incalziti cuptorul la 180 °C.
Ungeti bolurile cu unt. - Taiati pralinele de ciocolata in bucati si portionati untul.
Separati albusurile de galbenusuri. Bateti albusurile spuma cu un praf de sare. - Topiti ciocolata impreuna cu untul in cuptorul cu microunde timp de 2 minute.
Intr-un castron amestecati zaharul cu amidonul si faina.
Adaugati galbenusurile si amestecati energic.
Turnati ciocolata topita si amestecati bine.
Incorporati cu delicatete si albusul. - Turnati compozitia in vase si umpleti 3/4 formele /vasele de Ramekins. Adaugati cate 2 patratele de ciocolata neagra in fiecare forma, apoi turnati si restul de aluat de ciocolata.
Coaceti timp de 18 minute. - Scoateti cu grija din cuptor, pudrati cu zahar pudra si lasati sa se raceasca timp de 5 minute.
Scoateti din forme si serviti calde.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
cinela
Drojdie? nu cumva este praf de copt sau amoniac? drojdie alba?
anonymous
Se gasesc in Selgros ,dar scumpe
anonymous
Deci pralinele se topesc.
Acele boluri se gasesc si in Selgros
anonymous
Mi se pare cam mult 18 minute. 15 min este mai bine.
anonymous
Unde se gasesc bolurile Ramekin?.......
Magazin IKEA Bucuresti
anonymous
Unde se gasesc bolurile Ramekin?
anonymous
Yummy , yummy...
anonymous
Delicioase
Punctează această reţetă