Negresa cu nuci si stafide

Desert
8 porții
Foarte ușor
1 h 5 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare20 min
Gătire45 min
  • 1. Freci intr-un castron mare zaharul cu uleiul, adaugi bicarbonatul stins cu zeama de lamaie, esentele, zaharul vanilat, gemul si 300 ml apa.
    2. Dupa ce amestecul este omogen adaugi in ploaie faina cernuta cu pudra de cacao si nuca taiata feli subtiri cu stafidele. Amesteci bine pana se obtine un aluat nu prea tare pe care il asezi intr-o tava dreptunghiulara unsa cu ulei si tapetata cu faina.
    3. Prajitura se coace la foc potrivit circa 35-45 de minute. Faci proba cu scobitoarea pentru a vedea cand este gata.
    4. Tai prajitura in tava dupa racire si o servesti presarata cu zahar pudra.
Ramona-MonicaRamona-Monica

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

08/01/2014

F.f.buna reteta

(0) (0) abuz
02/03/2013

Aspectul este varza:(

(0) (0) abuz
felicia_58
felicia_58, 26/01/2013

Excelenta prajitura.

(0) (0) abuz
13/10/2012

SIGUR O VOI FACE SI EU !

(0) (0) abuz
15/08/2012

:*

(0) (0) abuz
31/07/2012

Super

(0) (0) abuz
10/01/2012

Cea mai buna reteta

(0) (0) abuz
MicutzaShiva
MicutzaShiva, 08/12/2011

Tre' bon!

(0) (0) abuz