Incalziti cuptorul la 180 grade. Ungeti o tava cu unt.
Intr-o tigaie topiti untul la foc mic. Adaugati zaharul si mixati pana cele 2 ingrediente se combina (1 minut), apoi luati-le de pe foc si turnati compozitia int-un castron. Adaugati cacaua, praful de copt, esenta de vanilie si sarea.
Puneti ouale, amestecati incet, incorporati faina si bucatile de ciocolata. Mixati bine pana pand se va topi ciocolata si compozitia devine omogena. Turnati aluatul in tava de copt, iar deasupra aranjati zmeura.
Dati la cuptor 40-45 minute sau verificati cu scobitoarea pana cand este coapta. Se taie cand s-a racit. Cand serviti puneti deasupra inghetata.
Am gatit aceasta reteta...mi-a iesit compozitia vartoasa si gustul de ciocolata mult prea concentrat. 120 g de cacao si 100 g de ciocolata neagra este f mult. Cred ca e ceva gresit . Ouale trebuie sa fie , cred, extra large.
Comentarii (13):
Am gatit aceasta reteta...mi-a iesit compozitia vartoasa si gustul de ciocolata mult prea concentrat. 120 g de cacao si 100 g de ciocolata neagra este f mult. Cred ca e ceva gresit . Ouale trebuie sa fie , cred, extra large.
Tu nu stiai ca "grame" se prescurteaza simplu, "g"?
Delicioasa
Voi incerca reteta mersi...
Cred ca merge si cu alte fructe.
Pare f.buna, de incercat
Am incercat ceva asemanator cu visine! A iesit grozav de bun!Voi incerca si varianta aceasta.Multumesc!
O sa o fac si eu
Arata f. bine si cred ca este si f. buna!
Bun