Blat: toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei pentru o reusita buna. Separam ouale, batem albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si batem in continuare pana nu se mai simte niciun cristal de zahar.
Adaugam galbenusurile, unul cate unul. Separat cernem cacaua, faina si praful de copt. Le incorporam treptat, cu miscari de jos in sus, in spuma de ou. Fixam inelul de tort la 20-23 de cm, cum vreti voi de inalta prajitura. Ungem forma cu ulei si turnam compozitia. Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 gradeC, pentru 25-30 minute.
Lasam blatul sa se raceasca pe un gratar. Preparare crema: din lapte, zahar si praful de budinca preparam o crema. Le fierbem pe foc mic pana se ingroasa. Lasam budinca sa se raceasca bine. Margarina Rama trebuie sa fie la temperatura camerei.
Lasam blatul sa se raceasca pe un gratar. Preparare crema: din lapte, zahar si praful de budinca preparam o crema. Le fierbem pe foc mic pana se ingroasa. Lasam budinca sa se raceasca bine. Margarina Rama trebuie sa fie la temperatura camerei.
Fierbem ingredientele pentru sos pana devine dens si lucios. Cat este caldut in intindeti peste prajitura.