Negresa de post

Desert
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

10

Preparare

Preparare15 min
Gătire35 min
  • Intr-un castron destul de mare se pune apa, sarea, uleiul, zaharul, cacaoa, praful de copt, esenta de rom, gemul si faina si se amesteca foarte bine , dupa care se pune compozitia obtinuta in tava in care a pus hartie de copt.
  • Se coace 30-35 de minute si se lasa sa se racoreasca inainte sa se puna glazura.
  • Zaharul se amesteca cu cacaua. Se adauga uleiul si se mai amesteca.
  • Se pune apa clocotita, se amesteca bine si se toarna peste prajitura. Se intinde cu un cutit.

Punctează această reţetă

OOchi_verzi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 6

Scutaruana

Cea mai buna prajitura...vo recomand din tot sufletul...ii acord 5

am gătit această rețetă
abuz

Ana0108

Exelent .....mi.a iesit minumat....ffff buna aceasta negresa de post....

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Superba prajitura a iesit foarte frumos

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ffff buna :)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Hmmmmm....... este nemaipomenita v o recomand s o incercati.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte gustoasa!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Imi place tare mult !!!!!!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicioasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Multumesc dar mie imi scade dupa ce o scot din cuptor

abuz
  • pagina 1 / 6