Negresa de post
Ingrediente
10
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
- Intr-un castron destul de mare se pune apa, sarea, uleiul, zaharul, cacaoa, praful de copt, esenta de rom, gemul si faina si se amesteca foarte bine , dupa care se pune compozitia obtinuta in tava in care a pus hartie de copt.
- Se coace 30-35 de minute si se lasa sa se racoreasca inainte sa se puna glazura.
- Zaharul se amesteca cu cacaua. Se adauga uleiul si se mai amesteca.
- Se pune apa clocotita, se amesteca bine si se toarna peste prajitura. Se intinde cu un cutit.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
S
Scutaruana
Cea mai buna prajitura...vo recomand din tot sufletul...ii acord 5
am gătit această rețetă
A
Ana0108
Exelent .....mi.a iesit minumat....ffff buna aceasta negresa de post....
am gătit această rețetă
anonymous
Superba prajitura a iesit foarte frumos
am gătit această rețetă
anonymous
Ffff buna :)
am gătit această rețetă
anonymous
Hmmmmm....... este nemaipomenita v o recomand s o incercati.
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte gustoasa!!
am gătit această rețetă
anonymous
Imi place tare mult !!!!!!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Delicioasa
am gătit această rețetă
anonymous
Multumesc dar mie imi scade dupa ce o scot din cuptor
Punctează această reţetă