Negresa de post
Ingrediente
10
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
- Intr-un castron destul de mare se pune apa, sarea, uleiul, zaharul, cacaoa, praful de copt, esenta de rom, gemul si faina si se amesteca foarte bine , dupa care se pune compozitia obtinuta in tava in care a pus hartie de copt.
- Se coace 30-35 de minute si se lasa sa se racoreasca inainte sa se puna glazura.
- Zaharul se amesteca cu cacaua. Se adauga uleiul si se mai amesteca.
- Se pune apa clocotita, se amesteca bine si se toarna peste prajitura. Se intinde cu un cutit.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
S
Scutaruana,
08/08/2019
Cea mai buna prajitura...vo recomand din tot sufletul...ii acord 5
am gătit această rețetă
A
Ana0108,
19/07/2019
Exelent .....mi.a iesit minumat....ffff buna aceasta negresa de post....
am gătit această rețetă
07/03/2015
Hmmmmm....... este nemaipomenita v o recomand s o incercati.
am gătit această rețetă