Intr-un castron destul de mare se pune apa, sarea, uleiul, zaharul, cacaoa, praful de copt, esenta de rom, gemul si faina si se amesteca foarte bine , dupa care se pune compozitia obtinuta in tava in care a pus hartie de copt.
Se coace 30-35 de minute si se lasa sa se racoreasca inainte sa se puna glazura.
Zaharul se amesteca cu cacaua. Se adauga uleiul si se mai amesteca.
Se pune apa clocotita, se amesteca bine si se toarna peste prajitura. Se intinde cu un cutit.
Comentarii (51):
Cea mai buna prajitura...vo recomand din tot sufletul...ii acord 5
Exelent .....mi.a iesit minumat....ffff buna aceasta negresa de post....
Superba prajitura a iesit foarte frumos
Ffff buna :)
Hmmmmm....... este nemaipomenita v o recomand s o incercati.
Foarte buna
Foarte gustoasa!!
Imi place tare mult !!!!!!!!!
Delicioasa
Multumesc dar mie imi scade dupa ce o scot din cuptor